İstanbul ile iletişim kurmanı tavsiye ederim. Satış sonrasından destek iste, hangi servis seni geri çeviriyorsa hangisi para istiyorsa onu bildir gereğini yapın de.iskenderundan depoyu doldurdum o ses var diye motoru sıkıştırmadım 70-80 arası geldim hala bi miktar benzin kaldı içinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
garantisi var tabiki ama iskenderunda servise gittim normal dedi egzantirik zincirin biraz gevşek dedi ilgilenmedi yani bende antalyada yaptırıcam da dün biyere gittim 100 liraya patlar dedi yaptırmadım. bide burdaki servise gitcem ama ilgilenmiyolar o canımı sıkıyo şu sorunu bi halletseydim.
öyle işte maksat mal satmamak sanki borç istedik adamlardan peşin yollayacaktım parasını kargoyu da ben verecektim bir dövmedikleri kaldı birde toplam 4 takım alacaktık yani siz düşünün kaçırdıkları fırsatıHadi ya.. Onlara neymiş istersem Apache'ye istersem Kanuni'ye takarım onlara neymiş ki? Aslında alıp takıp önlerinde durmak, gıcıklık olsun diye çok iyi uydu diye teşekkür etmek motoru göstermek lazım![]()
Ayrıca ne gibi dezavantajları olur acaba.. İzmirli motoru zorlar demiş ama anlamadım neden ki ve yakıt sarfiyatı nasıl olur etkiler mi? Hiç bilemiyorum akıl yürütemiyorum bu konuya acemiyim daha
doğrudur benimde pirana avatar var onda 5 km az gösteriyorGarmin gps e göre tam 5km fazla gösteriyor benim makina gps yanlışsa onu bilemem
deponun çizilmesini istemiyorsanız depoyu şefaf folyo ile kaplatın hani şu kaput folyoları oluyor ya arabalara onların eni geniş olanları var onlarlaarkadaşlar depo kılıfı kullanan varmı bı lınk vereyım bana bı yorum yaparmısınız
http://www.yildizticaret.com/pro/2430/183/TVS-APACHE-DEPO-KILIFI-2011
şimdiden tesekkurler
ramço sen plakasız aldın motoru yozgatta çıkacak ruhsat galiba dimi? ben ruhsatı bekliyorum haladaiııduut dalidut akbil sesinden usandım arkadaş yaa
![]()
günaydın...
iskenderundan depoyu doldurdum o ses var diye motoru sıkıştırmadım 70-80 arası geldim hala bi miktar benzin kaldı içinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
garantisi var tabiki ama iskenderunda servise gittim normal dedi egzantirik zincirin biraz gevşek dedi ilgilenmedi yani bende antalyada yaptırıcam da dün biyere gittim 100 liraya patlar dedi yaptırmadım. bide burdaki servise gitcem ama ilgilenmiyolar o canımı sıkıyo şu sorunu bi halletseydim.
Valla süper olur hocam toplanalım
benim kırmızı motor çantalı daha bir hoş oldu.........