selamın aleyküm apache dostlarım

nasılsınız bi kaç gündür giremiyorum üzerinize afiyet işsiz kaldımda onunla ugraşıyorum ramazan yeni makina hayırlı olsun benim cihazdan almışsın aynı reng

arkadaşlar motorla çok fazla ugraşmayın yav ordan ses geliyo burası ugulduyo diye götürüp götürüp motoru daha beter ettiriyorsunuz benim motorda ilk çalıştırmada rolantide 1000 1500 devir arası 10 15 km yolyapınca (havalarda izmirde sıcak malum) rolantide 2500 devire çıkıyor en fazla çok yakar diyor sallamıyorum takıyorum kafama kaskı veriyorum gaz koluna ayarı allah nazardan saklasın bir problem yok motor 4000 oldu düz yolda 115 120 arası görüyor rüzgarla bağlantılı olarak meyilli yolda 133 görmüştüm ilk ve son o oldu bidaha görmedim ses cıkıyorsada arkadan gelen duyuyordur bana bir ses gelmiyor kaskın içinde apache ler zaten gürültülü ve ugultulu çalışıyor motorun karakteri bu. ybr yada cbf gibi sessiz titreşimsiz değil, bisikletmi sürüyoruz yav tabiki ses de titreşimde gelecek,gelecekki motorsiklet sürdüğümüzü anlayıp zevk alalım yoksa zaten cbf yada ybr alırdım şahsen

herkese iyi sürüşler tekeriniz düz bassın unutmayın sakınılan göze çöp batar bakımları aksatmayın yeter her ses içinde motoru kurcalatmayın saygılar .