TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende ay sonu malatyaya gidecegim hayırlı yolculuklar şimdiden ama apache sorun yaratacagını sanmıyorum :)

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

günaydın apache li dostlar

ben denizliden geldim no sorun no problem ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

motora çanta takacağım..çanta demiri sıfır elimde var... beleş yada ucuz çantalara bakınıyorum..... para verirsem kappa 35 yada coocase 42 alırım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=K_s9ODUBH-Q

ohh herkez biyerlere gidiyor valla ne güzel :)
ben burda dört duvar arasında çalışmaya, apache'de kapalı garajda yatmaya devam :(
arkadaşlar yolunuz alanyaya düşerse gelin bi çayımı çorbamı içmeye beklerim :)

Vay millet slalom felan diyor racing ci mi oldunuz ulen altınızda 150 lik mobilet var hava yapmayın:queen: günaydın. Bu arada
yok abi hava değil ileri sürüş derslerinde öğrendiklerimi uygulama fırsatım oluyor bazen yolda işe yarıyorda ön amortisör salıyor kendini :)

yok abi hava değil ileri sürüş derslerinde öğrendiklerimi uygulama fırsatım oluyor bazen yolda işe yarıyorda ön amortisör salıyor kendini :)

Ben geçenlerde denedim biraz,bakalım öğrendiklerimiz ne kadar etkili oluyor diye..altınova dan dönerken tatlı-sert bir virajda yatayım dedim,kontra tekniğini denemek için..ama söylediğin gibi ön amörtisörler çok güven vermiyor..gerçi lastiklerin de çok büyük payı var ama..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
RAMAZAN benım cantayı vereyeım sana 30 tl şu netten shad alıcam bende 29 lt

selam arkadaşlar bugün salgın motara gidip 4400tl ödeyip gri apaçimin siparişini vermiş bulunuyorum ruhsat hafta içi çıkar bende tam anlamıyla aranıza girmiş olurum inş. saygılar..

bu arada tekteker ramço arkadaşım bana salgın motoru tavsiye ettiğin için teşekkür ederim. salgın motor güzel esnaflık yapıyor

Ben geçenlerde denedim biraz,bakalım öğrendiklerimiz ne kadar etkili oluyor diye..altınova dan dönerken tatlı-sert bir virajda yatayım dedim,kontra tekniğini denemek için..ama söylediğin gibi ön amörtisörler çok güven vermiyor..gerçi lastiklerin de çok büyük payı var ama..
benim ön arka michelin pilot sporty ocakayında almıştım 2011 tarihli arkaamortisörde sorun yokta ön salıyor motulu 15 w folkoilini bulursam yağı değiştiricem 10 w bulabildim anca bulana kadar hang offa devam edicem diz vermeden eğitimler çok faydalı gerçektende eskiden virajları 30 kmle almak için baya bir gaz verirdim kendime şimdi aynı yerleri 50 60la dönüyorum:)
http://www.motobakkal.com/?urun-6270-MOTUL-FORK-OIL-EXP-MEDiUM-10W-1L.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

selam arkadaşlar bugün salgın motara gidip 4400tl ödeyip gri apaçimin siparişini vermiş bulunuyorum ruhsat hafta içi çıkar bende tam anlamıyla aranıza girmiş olurum inş. saygılar..

bu arada tekteker ramço arkadaşım bana salgın motoru tavsiye ettiğin için teşekkür ederim. salgın motor güzel esnaflık yapıyor
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın:)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Hayırlı olsun artık bi tepsi baklava yı bekliyoruz. Celikatlı

hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum aranıza katılmak yenı nasıp oldu sızlerın sayesınde motorsıkletlerımız hakkında pek cok sey ogrendım . kucuk bır sorunum var fıkırlerınızı almak ıstedım benım motorun alt sakalda ımalat hatasından dolayı boyada atmalar var buradakı servıs 3 aydır benı bekletıyor bununla ılgılı ne yapabılırım

hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum aranıza katılmak yenı nasıp oldu sızlerın sayesınde motorsıkletlerımız hakkında pek cok sey ogrendım . kucuk bır sorunum var fıkırlerınızı almak ıstedım benım motorun alt sakalda ımalat hatasından dolayı boyada atmalar var buradakı servıs 3 aydır benı bekletıyor bununla ılgılı ne yapabılırım

o sorun bendede var ama ben yağmur çamurda çook kullandım onunla alakalı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

benim selamımı ilet 20 plakalı kırmızı apache de ...ç bu arada alacağın günü bana söyle bende geleyim tanışalım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

RAMAZAN benım cantayı vereyeım sana 30 tl şu netten shad alıcam bende 29 lt

erol benim gözümde alacağım 4 adet marka var... givi ,kappa , shad , coocase... bunlar haricine para vermem...

benim selamımı ilet 20 plakalı kırmızı apache de ...ç bu arada alacağın günü bana söyle bende geleyim tanışalım..

tamam alacağım gün belli olsun haber vericem müsait olursan gelirsin tanışırız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Hayırlı olsun artık bi tepsi baklava yı bekliyoruz. Celikatlı

:)inş. bigün buluşursak baklavalar benden..

tamam alacağım gün belli olsun haber vericem müsait olursan gelirsin tanışırız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

:)inş. bigün buluşursak baklavalar benden..
ayın 5 ne kadar evdeyim...............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar