evet arkadaşlar pendik tarafına akıyorum varmı gelen....
topcase düşünüyordum ama kumaş olan da güzel duruyor gibi internetten baktım da bıraz ama bızım motorda nasıl durur o var gördunuzmu hiç erol bey takılı olan
rtr 150 de tek sorun yani en çok görünen sorun hız sensörünün başınçlı su ile bozulmasıdır... basınçlı su ile yıkanmadığı taktirde arıza açmaz... kronik bir rahatsızlığı yoktur... kırşehir e çok uygundur... bende yozgatlıyım.. es - ses - kent - gülen ve metaturda çalıştım kaptan olarak.. en çok sevdiğim şehirdir kırşehir...
aa Görmemişim yorumu. çok teşekkür ederim. tam da sorumun cevabı. bende hastasıyız dedeee şarkısını çok beğeniyorum xD. ben şuan izmir de oturuyorum ama Kırşehir deki bağ evi benim için cennet!
![]()
ibibik adamım al korkma....
yaa tamam apache sorun çıkartmaz diyorsunuz . işte tek sorun servisi yok aksaray var en yakın
ben servis yerine başka bir tamirciye götürsem nasıl ilgilenir?
aksaray servis nasıl yeterli mi?
kışın bakımsız kalsa yazın kendine gelir mi?
aslında bana katır gibi bi şey lazım![]()
işte budur tamam çok teşekkürler gene cevabımı aldım artık motoru alana kadar soru yokbakım olarak sadece yağ değişimi ister ilk 10 000 km ye kadar.. 1 litre yağı ve filitreyi benzinlikteki yağcılar bile yapıyor.. bağ evinde 10 000 yapmak için yazdan yaza 10 yılda olur... yaz bitiminde yıka sil temizle gaz yağı ile sil temizle yazın tekrar marşa baş..
Valla ben canta olarak alinabilecek herseyi aldim desek yeri var depo ustu var arka topcase 52 lt ve kmas uan cantalar var aslinda cok buyuk rahatlik ama ruzgar tutuyo performansida etkiliyor ister istemez linki atabilirsen bi bakayim orjinal demire