motora acil 15/50veya 20/50 lazım....
Yağı daha yeni değiştirttim 100 km olmadı ama sanırım 10/40 olması lazım çokmu ince acaba???
motora acil 15/50veya 20/50 lazım....
Yağı daha yeni değiştirttim 100 km olmadı ama sanırım 10/40 olması lazım çokmu ince acaba???
Bugün bitmezmi yaw yanıyom klimada fosladı
katılıyorum yazın kalın yağ şartkesinlikle bu sıcaklarda benim motorumda çok ince ..bulun koyun 15/50-15/40 o zaman daha iyi olacaktır... uzun yolda ise 20/50 basın... tecrübeye konuşuyor.... bu arada sen mühendislerden daha mı iyi biliyorsun diyenlere mühendisler benim kadar yol yaptılarmı diye soruyorum...
zincir yagladıktan sonra jantta yag atıyo ya çok kötü bi görüntü yapıyor ya yok mu çözümür:
kesinlikle bu sıcaklarda benim motorumda çok ince ..bulun koyun 15/50-15/40 o zaman daha iyi olacaktır... uzun yolda ise 20/50 basın... tecrübeye konuşuyor.... bu arada sen mühendislerden daha mı iyi biliyorsun diyenlere mühendisler benim kadar yol yaptılarmı diye soruyorum...
aman çakma yağlara dikkat et sanayide çok varbenin motordada kıştan kalma ipone 10-40 yarı sentetik vardı, 2000km yaptım havalarda ısınıyo diye malum antalya 2 hafta önce ipone 10-50 tam sentetik koydum.
sanki motor rahatladı vibrasyon azaldı gibi yani 5000 devirde artan sanki 6000 de hissediliyor gibi geldi
yağıda 30 tl ye aldım ipone sitesinde 42tl
[url]http://img6.ressim.net/out.php/i5801143_imag0473-jpg[/URL]
[url]http://img6.ressim.net/out.php/i5801144_imag0474-jpg[/URL]
Gebze organize burası çok sıcak ramazan dediğin gibi connect in klima fos camlarıda açtım klimayıda
[/COLOR]arkadaşlar dün akşam rüzgarsız havada yatarak 115 gördüm bana az geldi 50 kg yim acaba motor mu açılmadı
Vallahi tam açılmamış sanırım senin motor ben 110 kilo adamım ayıptır sölemesidüz yolda rüzgarda yoksa 120 görüyor tabi çantalar takılı degilse hafif meyilli yolda en çok 133 görmüştüm uzun yol yapıyormusun motorla genelde uzun yolda daha iyi açılıyor motor bende çok anlamam aslında rodandan
[/COLOR]arkadaşlar dün akşam rüzgarsız havada yatarak 115 gördüm bana az geldi 50 kg yim acaba motor mu açılmadı
Vallahi tam açılmamış sanırım senin motor ben 110 kilo adamım ayıptır sölemesidüz yolda rüzgarda yoksa 120 görüyor tabi çantalar takılı degilse hafif meyilli yolda en çok 133 görmüştüm uzun yol yapıyormusun motorla genelde uzun yolda daha iyi açılıyor motor bende çok anlamam aslında rodandan
rodajı dikkat ettim kitapçığa göre yaptım uzun yol bir kaç kez bursaya gittim balıkesirden çantada yok sadece çanta demiri var birde sanki uçucak gibi oldum amma rüzgar alıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
kaç kmde benimde öyleydi 600 km civarı düzeldi şimdi sadece gaz verince canlanıyor gazı bırakıp rolantiye düşünce yarın yanıyor sankiselam arkadaşlar benim motorun farlarında sıkıntı var elektirik kesiyor gaz verince canlanıyor gaz kesince kıpır kıpır yanıyor servise gösterdim fakat bir çözüm bulamadı servisdekiler aynı sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler .![]()
salgın motor küçükyalı...........
kesinlikle bu sıcaklarda benim motorumda çok ince ..bulun koyun 15/50-15/40 o zaman daha iyi olacaktır... uzun yolda ise 20/50 basın... tecrübeye konuşuyor.... bu arada sen mühendislerden daha mı iyi biliyorsun diyenlere mühendisler benim kadar yol yaptılarmı diye soruyorum...
evet bende servisi beğenmiyordum, dediğin gibi ucuz yağı pahalı satma ve otomobil yağı kullanma vs vs
ama servis değişti sana msj gelmedimi? sen ikinciel almıştı galiba. bana kısa msj geldi servis değişmiştir diye