ybr 250 süper bir icat ama temizi piyasada çoook zor...
sahibindende 17 tane war sende bi bakarmısın.. sence hangisini almalıyım ??
kolaymış gerçektende şu finaller bitsin yapıcam kesinbu modelin flaşörünü denemedim ama önceki modelin flaşörü dörtlü konumunda çalışmıyor... normal bir basit flaşör al... 131 124 yada normal şahin doğan flaşörü..3 ayaklılardan... onu motorun kendi flaşörü yerine tak... oda çok basit.. 2 adet kablo takıyorsun... sonra 2 sinyalin artı ucunu anahtar takacağın yere çek ... oraya anahtarı tak ve kabloları bağla... sağa yada sola sinyal verdikten sonra dörtlü düğmesine bas... olay bu kadar...
kolaymış gerçektende şu finaller bitsin yapıcam kesin
o zaman sıfırı da olmadığına göre .. napıcaz kendimizmi topluycaz bi ybr 250 D:
idare etsin beni yeter ara sıra yol kenarında kaska arı sinek böcek girdiğinde duruyorum bu gibi durumlarda işime yararama profesyonel istersen yeni hat çekmen lazım.... bu amatör ve kolay... benim ybr de öyle...
bugün kredim onaylandı ve 4500 TL nakit param elimde..yarın sabah bir aksilik olmazsa bende tvs ile aranızda olacağımtek sorun rengine hala karar vermiş değilim..bordoyu çok beğendi tüm arkadaşlarım..bende sarı yada siyah olsun istiyorum..bakalım
)
allah hayırlısı ile almanı nasip kardeş allah kaza bela vermesin.. bende kırmızısı var sadece fikrimi söylicem zevk senin sonuçta. siyah kiri tozu hemen belli ediyor titiz biriysen sorun olabilir. sarı da hoş tabi ama motor genelde kıyafetlerinle uyumlu olursa daha çekici oluyor. ben alırken ilk mat füme olanını istiyodum ama ellerinde yoktu bende beklemiceğim için kırmızı aldım. mat füme olanı varsa ona bi bak derim. tabi zevk senin sonuçta.
sarı alma. füme rengi mat boya. siyah çok kirlenir en güzeli kırmızı. kırmızıyı bu motosiklete çok güzel oturtmuşlar. yakışıyor.
Günaydın arkadslar dün aksam bi kaç karbon uygulaması yaptım egzoz üzerine biraz çizilmiş ti o da yok oldu sonra şu dublex isini bitireyim dedim iki sibop alıp arkadsın garaja gazladım artık samdrel yok kafam rahat tabi jantlarda artık ufak ufak cizikler var sokulduler artık kışın bi michelin patlatırız on arka tamam yuvacıga hazırız ayın 3 de depo yu fulleyıp devam bugün ön frenleri degisicem akşam dikkatli bakınca çok az kaldığını gördüm 6900 km gitti fren aslında 10000 gider de ben çok kullanıyorum neredeyse elim frende hep
hacı geleyim size cumaya gidelim beraber..salgın motor küçükyalıya bir bak ..güzel modeller var...
hacı geleyim size cumaya gidelim beraber..