TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ramazan benim xenon az once de denedim çalıştırdım normal 4 5 dk sonra devır saatı duşmeye başlıyo 0 da duruyo gaz verınce alıyo da eksık gosteriyo stpo edıp calıstırdıgımda normal 1 dk sonra yıne aynı belli bi süre yattıktan sonra normal 4 5 dk sonra yıne aynı canımı cok fazla sıkmaya başladı ya.

aküyü sarj et dene yada başka bir akü takarak............

Şu ilanda : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-farkiyla-4000-tl-12-ay-taksit-57722555/detay nakitalımlarda bagaj, koruma demirleri ve kask hediye oluyormuş. Eğer başka bir bayi'de olmuyorsa buradan almak istiyordum ancak şube ümraniyede, ben ise bahçelievlerdeyim.. Aslında kargo olayı varmış ama bilemedim ki şimdi :)
iyide yan ayak ve koruma demiri zaten varki her apache de. kask ve bagaj demiri dediği ne anlamadım fazladan bi tane mi veriyor acaba?

koruma demirini ve yan ayaklığı söküyorda satacağı zaman müsterinin yanındamı takıyor :mrgreen:
resmen kandırmaca ayıp :jocolor: kask 100tl bagaj demiride 45 civarı hediyeler ucuz değil yani diğer satıcıların fiyatları nasıl bak ona göre al
geçenlerde zam geldi muhtemelen elinde vardı motor ve hediye vererek cazip hale getiriyo anlaşılan

koruma demirini ve yan ayaklığı söküyorda satacağı zaman müsterinin yanındamı takıyor :mrgreen:
resmen kandırmaca ayıp :jocolor: kask 100tl bagaj demiride 45 civarı hediyeler ucuz değil yani diğer satıcıların fiyatları nasıl bak ona göre al
geçenlerde zam geldi muhtemelen elinde vardı motor ve hediye vererek cazip hale getiriyo anlaşılan

elinde kalanları tabikide karlı fiyatla satıyorlar... açık piyasa....

aynen öyle
önceki fiyat 3895 ti değil mi? yani 250tl kar yaptılar durduk yere kask ve bagaj demirininde maliyeti 100 tl olsa yine karlı

bende almayı düşünüyorum. Ordan alan var mı yada güvenilir mi. üstelik kargonun bedava olması çok iyi olmuş çünkü erzincanda oturuyorum

Arkadaşlar, az önce Tekirdağ'a geldim Istanbul'dan bizim makineyle.. :)
Maşallah herşey gayet iyiydi.. Herhangi bir sorun çıkmadı, ortalama 90km/s ile geldim.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Evet ramazan fotoları bekliyoruz keyifliydi sohbet frenlerim napıcam dandiklan bu motor:jocolor: fren bitermi laan

Selam millet APACHE RTR 160 yeni seri bir motor bukadarmı yakışıklı olur yav söylentilere göre 9. aydan sonra gelecekmiş ozamanakadar CBF 150 ile idare edicez artık ama helebir gelsin ilk sıraya giren ben olacam ölmez sağ olursam allah nasip ederse
di-WB63.jpg

di-HO3N.jpg

di-QQ5I.jpg

di-VC6I.jpg

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

di-I0MW.jpg

:queen::queen:

merhaba arkadaşlar bayadır başlığın takipçisiyim, -öncelikle ramazan abime geçmiş olsun diyorum-

dün mondial 150 zc mi sattım akşamına ümraniyedeki yaşar motora apacheye bakmaya gittim.

gece tvs hayaliyle uyurken sabah uykum kaçtı erkenden uyandım. öğlene kadar düşündü araştırdım (ki daha önceden 3 aylık gözlemlerim vardı)

bugün öğlen vakti 2450 lirayı 10 taksitle karttan çektirdim. 1450 lirada peşinat verdim. 550 lirada kalan borcumu yeni moorum gelince vereceğim toplam 4450 liraya geliyor plaka + sigorta dahil..

çarşamba günü alacağım çok büyük ihtimalle.. hepinize kazasız belasız sürüşler...

"tvs apache kullanıcıları + 1"

merhaba arkadaşlar bayadır başlığın takipçisiyim, -öncelikle ramazan abime geçmiş olsun diyorum-

dün mondial 150 zc mi sattım akşamına ümraniyedeki yaşar motora apacheye bakmaya gittim.

gece tvs hayaliyle uyurken sabah uykum kaçtı erkenden uyandım. öğlene kadar düşündü araştırdım (ki daha önceden 3 aylık gözlemlerim vardı)

bugün öğlen vakti 2450 lirayı 10 taksitle karttan çektirdim. 1450 lirada peşinat verdim. 550 lirada kalan borcumu yeni moorum gelince vereceğim toplam 4450 liraya geliyor plaka + sigorta dahil..

çarşamba günü alacağım çok büyük ihtimalle.. hepinize kazasız belasız sürüşler...

"tvs apache kullanıcıları + 1"

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. artık pasta alır gelirsin bizim evde istanbul çevresindeki apachecilerler ıslatırız motoru.....:cherry::cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar