TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bencede hemen değiş sıfır apache daha ne olsun, ama satmaya gelince piyasa düşer. sıfırınında fiyatı arttı hyo ile takasa girersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Ramço aynı şeyden mi bahsediyoruz, bozuk para gibi küçük, yuvarlak değil ama, pul gibi, dişlinin üzerine takılıyo ve iç kısmı göbekteki sonuna oturuyo falan

dişlinin üzerine takılır... kama yönüne ters bükülür.. genelde 2 adet sekilik veya onluk civata ile sıkıştırılır... yarin foto çekip atarım....

Bence dişli modifiyesine girmeyin arkadaşlar ben önü 14 yaptım motor 5. viteste çok baydı hiç memnun kalmadım hızda herhangibir değişiklik olmuyor ama rüzgara karşı sürekli vites düşürmek icap ediyor bence hiç kurcalamayın ama yok illa yapacaksanız 100 cc mondialler var cup tarzı onların öndişlileri 4 tl bahsettiğiniz aparatıda üzerinde bizim motorlara cuk diye oturuyor markasıda WIWI :D sanki apache için üretilmiş orjınal 14 t dişli :mrgreen:

ben diyer apachede değiştirmedim..zaten şehir içi hızlanıp durması devamlı söz konusu olduğundan..

arkadaslar degerli büyüklerim ; bir mont tavsiyeniz olurmu herkezin memnun kaldigi sevilen sayilan bir marka yazlık almayi istiyotum ama bir milyon marka var kafam karisti en fazla 250 tl civarinda takimda olabilir. . simdiden yorumlarinizdan dolayi tesekkür ederim ..

arkadaşlar fren hidroliğinin görünen o camını çatlatmıştım baktım bugün akıyor neyse boşalttım hidroliği o cam işinide dürümdöner arkadaşın dediği gibi hallettim yarın hidroliği koyucam 2 sorum var nasıl konuyor ve araba hidroliği kullanıncada olurmu?

Apachenin mercek fena değil hoş olmuş acaba nerde nasıl yaptırabiliriz araştırmak lazım bende xenon takıcam aldım da mercek ayarlamak lazım.

evet Mehmet sen taktıracaksın bencede mercekli taktır iyi verim alırsın herhalde, angel mercek taktırırsan şahane olur. araştır sor bakalım sanayilere falan, oto mercekleri uyarsa çıkma falan al

evet Mehmet sen taktıracaksın bencede mercekli taktır iyi verim alırsın herhalde, angel mercek taktırırsan şahane olur. araştır sor bakalım sanayilere falan, oto mercekleri uyarsa çıkma falan al

bakalım xenonu aldım burda pcnın yanında duruyo :cherry: ilk bi normal takayım da mercek aramak lazım bizim sanayi biraz kısır burda internetten yada bursa merkeze gidip bakmak lazım oda vakit falan bakalım kısmet. :)

ne zaman taktıracaksın xenonu, takılırken foto çek ve bizimle paylaş nasıl bi düzenek kuruldu falan

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Led. Ve angel yakısmamıs karartma ıyı olmuş xenon ve parklarda beyaz değişik benim parklar sarı jdm tarzı oldu yakıştı xenon yanına arkaya dısc çok ıyı duruyor. Rtr 180 gelsede cc yukseltsek biraz

ne zaman taktıracaksın xenonu, takılırken foto çek ve bizimle paylaş nasıl bi düzenek kuruldu falan

Bakalım c.tesi yağmur yağmazsa Piyanist İrfan abimin yanına gidicem takmaya çalışıcaz bakalım çekerim o zaman bol bol fotoğraf paylaşırım :)

Mercek led karartma falan yapan olursa haberim olsun beraber paylaşarak yapalım güzel şeyler çıkartalım ortaya :)

Bakalım c.tesi yağmur yağmazsa Piyanist İrfan abimin yanına gidicem takmaya çalışıcaz bakalım çekerim o zaman bol bol fotoğraf paylaşırım :)

Mercek led karartma falan yapan olursa haberim olsun beraber paylaşarak yapalım güzel şeyler çıkartalım ortaya :)
abi mercek alırsan mutlaka valeo al çok iyi oluyor onlar ama mercek almak gibi bir durum varsa merceği alıpta xenonu alsaydın keske bu arad garantiden çıkmıyor mu xenon takınca

garanti falan fasafiso, tesisat yanarsa garanti dışı olur
hadi beyler modifiyeleri görelim, modifiye zamanı geldi :p

abi mercek alırsan mutlaka valeo al çok iyi oluyor onlar ama mercek almak gibi bir durum varsa merceği alıpta xenonu alsaydın keske bu arad garantiden çıkmıyor mu xenon takınca

Mercek bakalım araştırmadım daha da bakıcam valeo nasıl bir şeydir bir bakayım.
So...ım garantisine bundan sonra benim gözümde servis yok bakıma gitmem dün bakıma götürdüm 6000 bakımına dedi varmı bir sorun ses falan var dedim aklıma geleni yazdım 8 tane madde en basiti zincir gevşek ses yapıyor bi aldım geldim aynı bütün sesler var bide 1 gün bıraktım normalde yarım saate hallediyo aşağ yukarı yağ filtre falan ama yok dahada para verseler bakım için gitmem büyük konuşmak olmasında ilgi yok alaka yok şikayet edicem zaten Isotoda.

bende gitmicem servise falan, yapılan işleri ben kendimde yapıyorum ne gerek var 20tl para veriyoruz boşuna
biz bakımlara hiç gitmsek bile bu motor 2 yıl dolana kadar garanti kapsamında olmaz mı? servislere para bayılalım diye mi şart koşuyolar acaba

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Arada bir tamirciye giderim işim düşer bigun diye 3 defa ben 1 defa o değişir yağı 20 den fazla vermem ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar