Yalnız 14 dişli farkını unutulmuş burada 13disli ile 135 bayaa bağırtır 14 ile 145 de bağırır ancak 135 ben gördüm 14 le kesnlikle bağırması ve titreşim yok
reis orjinal haliyle benim dediklerim
Yalnız 14 dişli farkını unutulmuş burada 13disli ile 135 bayaa bağırtır 14 ile 145 de bağırır ancak 135 ben gördüm 14 le kesnlikle bağırması ve titreşim yok
Teşekkürler arkadaşım sağolasın ah bide şu cbr 250 işini halledebilsem birdaha motor bakmıcam son durak olacak cbr 250 bıktım artık yav fotodaki cbf 5. cbf motor olarak 11 . motorumcazador yeni mootrun hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..inşallah kısa bir sürede satılır buda hayallerine kavuşursun....
Ramazan önemli olan dişli değil de aparatı onu bulmak zor dişli 10 lira tıtan dıslısi zaten gebzede 6 motorcuya sordum 7 . De buldum satılan bisi değilmiş
Cazador hayırlı olsun bagajda 1 lt yağ bulundur. Şaka şaka
Eyw sağol kardeş ama fazla durmaz bugün yarın gidici sarmıyor beni cbfRamazan önemli olan dişli değil de aparatı onu bulmak zor dişli 10 lira tıtan dıslısi zaten gebzede 6 motorcuya sordum 7 . De buldum satılan bisi değilmiş
Cazador hayırlı olsun bagajda 1 lt yağ bulundur. Şaka şaka
Eyw sağol kardeş ama fazla durmaz bugün yarın gidici sarmıyor beni cbf
hayırlı olsun, kar ve zarar yok ortada sadece fantazi var :cherry: cfb mercedes evet ama apache ise bmwEyw sağol kardeş ama fazla durmaz bugün yarın gidici sarmıyor beni cbf
evet o aparatı bende merak ediyorum, pul gibi olan parça değildir herhalde, çok merak ettim değiştireceğim zaman lazım olabilir. diğer motorumda sadece dişli değişimi yetiyordu, japon-çin ve hindi farkı galibahondan varsa yanıonda yağ ve ampül taşı...... gerçekler acıdır..inşallah sana yağ yakmayan ve arka jantı düzgün olan deposu paslanmayan modeli denk gelmiştir...
erol aparat nedir onu bekliyorum.. resim atarmısın....
hayırlı olsun, kar ve zarar yok ortada sadece fantazi var :cherry: cfb mercedes evet ama apache ise bmw
hemen elden çıkar yoksa ses yapmaya başlar yakında, cbr 250 yerine diğer alternatifleri düşünmüyormusun, hyo kawa falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
evet o aparatı bende merak ediyorum, pul gibi olan parça değildir herhalde, çok merak ettim değiştireceğim zaman lazım olabilir. diğer motorumda sadece dişli değişimi yetiyordu, japon-çin ve hindi farkı galiba![]()
pul gibi ince bişey mi? oval şeklindeDişlinin üstündeki mile takılan parça herboyutunki farklı dişlinin üstünde var zaten ama 14 takınca olmuyor oncekinede yapmıştım aynı olayı arkadstan ısıtmalı elcik aldım bi takayım onlarıda
Zaten apacheden sonra çok hantal geldi bana tamam ses yok titreşim yok konforlu ama zevksiz yağ gibi akıyor yolda ama veriyorum gazı hiç oralı olmuyor yok ben böyle iyiyim diyor daha 2 gün oldu ama apachemi özledim yav bugün kafamıda karıştırdılar bir abimize 20 gün önce apache almıştık kırmızı şuan 400 km de oda değişelim motorları deyip duruyor para felande istemiyor teklif cazip bir tarafta cbr 250 öteki tarafta apache bu motor işi adama kafayı yedirirhayırlı olsun, kar ve zarar yok ortada sadece fantazi var :cherry: cfb mercedes evet ama apache ise bmw
hemen elden çıkar yoksa ses yapmaya başlar yakında, cbr 250 yerine diğer alternatifleri düşünmüyormusun, hyo kawa falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
evet o aparatı bende merak ediyorum, pul gibi olan parça değildir herhalde, çok merak ettim değiştireceğim zaman lazım olabilir. diğer motorumda sadece dişli değişimi yetiyordu, japon-çin ve hindi farkı galiba![]()
Zaten apacheden sonra çok hantal geldi bana tamam ses yok titreşim yok konforlu ama zevksiz yağ gibi akıyor yolda ama veriyorum gazı hiç oralı olmuyor yok ben böyle iyiyim diyor daha 2 gün oldu ama apachemi özledim yav bugün kafamıda karıştırdılar bir abimize 20 gün önce apache almıştık kırmızı şuan 400 km de oda değişelim motorları deyip duruyor para felande istemiyor teklif cazip bir tarafta cbr 250 öteki tarafta apache bu motor işi adama kafayı yedirir
bencede hemen değiş sıfır apache daha ne olsun, ama satmaya gelince piyasa düşer. sıfırınında fiyatı arttı hyo ile takasa girersinZaten apacheden sonra çok hantal geldi bana tamam ses yok titreşim yok konforlu ama zevksiz yağ gibi akıyor yolda ama veriyorum gazı hiç oralı olmuyor yok ben böyle iyiyim diyor daha 2 gün oldu ama apachemi özledim yav bugün kafamıda karıştırdılar bir abimize 20 gün önce apache almıştık kırmızı şuan 400 km de oda değişelim motorları deyip duruyor para felande istemiyor teklif cazip bir tarafta cbr 250 öteki tarafta apache bu motor işi adama kafayı yedirir
Galiba öyle olacak cbr parça fiyatları çok uçuk biraz inceledim bana gelmez daha dün aldım cbf i bugün daldım adamların topiğine karıştıracam orayıdişli kiliti... bende diyorum ne aparatı.. erol onun adı dişli kilitidir...zaten dişli boyutu değişince civata merkezleri değiştiğinden onunda değişmesi lazımdır....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
al apache rahatına bak..cbr lar çok pahalı parça olarakç.... bide rahat değğil...
Hyo hiç hoşuma gitmiyor çok kaba cbr 250 r çok hoş ama parça fiyatları çok fena apacheyide verdik şimdilik cbf ile tırın tırın takılacaz bakalımbencede hemen değiş sıfır apache daha ne olsun, ama satmaya gelince piyasa düşer. sıfırınında fiyatı arttı hyo ile takasa girersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Ramço aynı şeyden mi bahsediyoruz, bozuk para gibi küçük, yuvarlak değil ama, pul gibi, dişlinin üzerine takılıyo ve iç kısmı göbekteki sonuna oturuyo falan