merhaba dostlar. size böyle acı bi haber vermek istemezdim ama tutamadım içimde.söylüyorum.dün 7 motor 2otobüs birlikte rafting yapmak için rizenin meşhur fırtına vadisine gittik.bizim grup rafting yaptık.sonra 2.grup yapmaya gitti.yaklaşık 1-1buçuk saat sürüyordu.boş durmayalım diye motorlarla aydere doğru çıkalım dedik.neyse fazla uzatmadan, hızım yaklaşık 70civarı idi.biraz daha hızlanıp 5e attım.önümde bizden ybr vardı.sollayacaktım ki karşıdan araba geldi.sağı boştu sağından geçeyim dedim.ayrıntıyı unutmayalım.ayderin yolu çok güzel ama yolun sağındaki beyaz kenar çizgisinden 1karış sonrası toprak...sağdan geçerken tatlı bir viraja girdiğimi hissetmeye kalmadımki çizginin dışına çıktığımı farkettim ve olan oldu. yol kalın asfalt olduğu için yolun bitimi 10cm yüksekliğe sahip ve benim ön teker stabilizeye düştü.5-6mt sonra tatlı viraj bittiği için fizik kuralları gereği tekrar yola motor tekrar asfalta doğru yol alıyorduki tekrar asfalta çıkamadan o yüksekliğe takıldım ve 80civarı hızla yere çakıldım.o an beni Allah korumuş karşıdan gelen araba bizi henüz geçmişti ve geçtiğim ybr acemi olduğundan üzerimden geçebilirdi.sola kaçıp kurtardık.beni soracak olursanız korumalarım tamdı sadece montta ve pantolonda yırtıkla kurtardım ve bacağımdaki birkaç ezik harici birşeyim yok.gerçi şu an ağrım var ve psikolojim pek iyi değil gibi (bugün rüyada gibiydim

) motoru sorarsanız kuyruğu ve sağ ayna kırıldı.nasıl oldu bilmiyorum ama galiba asfalta düşme anında şahlandı heralde.yürüyeninde bir sıkıntı yok.gezide motor ustası vardı.kırık parçaları söküp o şekilde devam ettik.kendisi yapabileceğini söyledi sağolsun.sizlerle paylaşayım bi içimi dökeyim dedim.ne yapsam diye düşündüm bugün.şimdilik yaptırıp satmayı, durumu düzeltincede bi en duro almayı planlıyorum. Nedense kaza yaptığım motoru artık sürmek içimden gelmiyor.
Ailem gördüğüm burada sizlere acımı paylaştım.üzdüysem daralttıysam affola.düşe kalka öğreneceğiz bu işi.motoru bırakmaya hiç niyetim yok.4teker bana göre değil

hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor ve yarın görüşmek üzere uykuya geçiyorum... Hoşçakalın...