Günaydınlar,Hatırlarsanız size birkaç gün önce motorda birşey var ama çözemedim diyordum. Çözdüm. Rolanti ışıklarda beklediğimde bile salına da salına da gel haydi yavrum ahengiyle 1200-2500 aralığında dolaşıyor arada bir. İkincisi de bu sabah hız yapıyım biraz dedim vites aralıklarını redline girmeden attım (çok zorlamadım) maksimum yaptığım hız 106'ydı. Bir keresinde 110 gördüm sadece.Ön dişli büyütülmüş belli ki ama bu kadar farkeder mi arkaaş.Bir kaç kerede yokuşta bayıldı kenara çekip yakacaktım motoru Suç bende mi yoksa motoru sevende mi? Konu güncel kalsın forumdaşlarım. Herkes istediği yorumu yapmakta serbesttir (sallayabilirsiniz) Yoksa yanlışlıkla tvs görünümlü ybr'ye mi biniyorum.?
Yazmıştım dün ama bir kişi bile cevaplamamış. Dün sorundan daha çok emin oldum 4. vitesle 90 la düz yolda giderken 5. vitese attığınızda max. 95 km/sa oluyor. 1 hafta olmadan 300 km'yi geçti ama hiç zevk almıyorum tvs'ye binmekten.8000'devir/dk'dan sonra zaten zırıltı geliyor.Anlamadım gitti. Beylikdüzü çevresinde oturan arkadaş varsa akşam görüşmek isterim. En azından sorunu anlayıp öyle servise gideyim.
Yazmıştım dün ama bir kişi bile cevaplamamış. Dün sorundan daha çok emin oldum 4. vitesle 90 la düz yolda giderken 5. vitese attığınızda max. 95 km/sa oluyor. 1 hafta olmadan 300 km'yi geçti ama hiç zevk almıyorum tvs'ye binmekten.8000'devir/dk'dan sonra zaten zırıltı geliyor.Anlamadım gitti. Beylikdüzü çevresinde oturan arkadaş varsa akşam görüşmek isterim. En azından sorunu anlayıp öyle servise gideyim.