komple değişecek
arkadaşlar ön fren hidroliğinin gözüktüğü o küçük yuvarlak cam veya plastiği çatlattım bugün. bunu nasıl yaparız komplemi değişicek yoksa o cam gibi olan ufak parçamı değişiyor? yağ akmıyor ama biraz bastırınca çok az dışına çıkıyor gibi üstüne japon sürdüm bugün belki bi işe yarar die ama bilmiyorum bana masrafı ne olur?
[url]http://e1204.hizliresim.com/w/k/4kvnr.jpg[/url]
arkadaşlar ön fren hidroliğinin gözüktüğü o küçük yuvarlak cam veya plastiği çatlattım bugün. bunu nasıl yaparız komplemi değişicek yoksa o cam gibi olan ufak parçamı değişiyor? yağ akmıyor ama biraz bastırınca çok az dışına çıkıyor gibi üstüne japon sürdüm bugün belki bi işe yarar die ama bilmiyorum bana masrafı ne olur?
Kimse sormamış.ben sorayım.nasıl becerdin o camı çatlatmayıarkadaşlar ön fren hidroliğinin gözüktüğü o küçük yuvarlak cam veya plastiği çatlattım bugün. bunu nasıl yaparız komplemi değişicek yoksa o cam gibi olan ufak parçamı değişiyor? yağ akmıyor ama biraz bastırınca çok az dışına çıkıyor gibi üstüne japon sürdüm bugün belki bi işe yarar die ama bilmiyorum bana masrafı ne olur?
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:Kimse sormamış.ben sorayım.nasıl becerdin o camı çatlatmayı![]()
bende bu soruyu bekliyordum aslında reisKimse sormamış.ben sorayım.nasıl becerdin o camı çatlatmayı![]()
cevap veren arkadaşlara çoook teşekkür ederim:rendeer:
m.balibey
orda delik olması normal vida falan olmuyor her egzozda vardır o. senin patlatma sorunun ya buji ya karbüratör dür:cat:
cevap veren arkadaşlara çoook teşekkür ederim:rendeer:
m.balibey
orda delik olması normal vida falan olmuyor her egzozda vardır o. senin patlatma sorunun ya buji ya karbüratör dür:cat:
yok bozuklukla alakalı değil sadece ayar istiyor.Buji orijinal karbúratör derken bozuk mu yani devir 1400 de sabit kalıyor artık ısınınca
yok bozuklukla alakalı değil sadece ayar istiyor.
millet bu sorun benim motorda da vardı. karbüratör temizlenecek, hava ayarı yapılacak, motor saat gibi olacak. ne egzoz patlaması ne gaz yememe sorunu ne de geç ısınma sorunu kalacak. 500 kmde yapıldı benim motora bu ve sorun yok şu an.genel olarak motorda sorunum yok. 1200 km oldu fakat egzantrik sorunum devam ediyo parça değişmesine rağmen aynı sorun farklı devirlerde ve viteslerde devam etmekte.üretim olarak sorunlu bir makine geldi şansıma.performans güç sorunu yok canavar gibi motor ama bu sesin ileride sorun çıkarmayacağına garanti veremez kimse. bu bakımdan yine üstüne düşeceğim ve ne gerekiyosa yaptıracağım.servis yan çizerse ilgilenmezse ihtarname çekeceğim çünkü motordan hala değişik normal olmayan sesler geliyo.başa geldi çekeceğiz artık vardır bir hayır diyor ve katlanıyoruz.cümleten iyi günler.tekeriniz düz bassın.
Valla reis aynı sorunun bi değişide bende var 2 ve 4 viteslerde 5 ile 6 bin devirde şanzuman sesi gibi ses geliyo servise götürdüm yok ses dedi onunla kalmadım 3 ayrı ustaya daha götürdüm onlarda bi problem yok dedi ama kullanan benim ve o ses var biliyorum 6 bide yaklaştım senin de dediğin gibi motorun çekişinde hiç bi sıkıntı yok canavar gibi gidiyo ama 4 vitesde 7 bin devire kadar ses yapıyo 5 vitese attığımda hiç bişey yok bende bu ses 2 bin km den sonra başladı