en güzeli yeni kasa apachesi olan biriyle değişin karşılaştırın bi duruma göre bakarsın artık.
o dediğinide yaptım onda sıkıntı yok başkan ama oda 105 in üstüne çıkamıyo ben 120 rahat vuruyorum
en güzeli yeni kasa apachesi olan biriyle değişin karşılaştırın bi duruma göre bakarsın artık.
aynı yoldamı bastın, rüzgar etkiliyo, bende tıp yolunda denize karşı basıyorum rüzgar engel oluyo aşağıdan migros kavşağından U çekip denizi arkama alıp basıyorum 118 görüyo bilirsin birazcık yıkarı meyilli yoldur ve yatmadan o hıza çıkıyorum.Merhabalar arkadaslar bu 1 haftadır motorum eskisi gibi performance lı değil sanki önceki gün düz yolda basıyım dedim 119 gördür: eskiden 2 kişi 125 i rahat görüyordu. Ayrıca gece eve geldiğimde motor rolantide şırıl şırıl ses gelmeye başladı fazla zorlayınca oldu herhalde umarım birşey olmaz. Fikirlerinizi almak istiyorum bu arada motorum 14000 e yaklaştı. Ayrıca 50 liralık benzinle 380 km yol gitti. Yorum bekkliyorum SAYGILAR
10 tl ile 152 km mi?aynı yoldamı bastın, rüzgar etkiliyo, bende tıp yolunda denize karşı basıyorum rüzgar engel oluyo aşağıdan migros kavşağından U çekip denizi arkama alıp basıyorum 118 görüyo bilirsin birazcık yıkarı meyilli yoldur ve yatmadan o hıza çıkıyorum.
bahsettiğin ses sübap sesi olabilir, km de baya olmuş, bilen birisine göster belki sübap vakti gelmiştir
yakıtın gayet normal 10 tl ile 152km yaptım bende aşağı yukarı aynı
pardonnnnn 20 tl ile10 tl ile 152 km mi?
10-12 arası olmalı normal kullanımda 14 fazla bizim gibi motorlardaBerberdeyım adam dediki benim araç 140 kuruş yakıyor azımdan hass ordan kacıverdi. Sonuc gomlegin dugmesi koptu o gün bugündür az yakan araçlara hastayım
hadiya iyiymiş wallaYok abi adam arabada yakıyomus 14 kuruş
Arkadaşlar çok merak ettiğim arştırdığım bir soruyu size sormak istiyorum . 2008 apache sahibiyim motoruma 2011 modellerdekı depo uzerındekı ruzgarlıktan taktırmak ıstıyorum bu mumkunmudur mumkunse nasıl olacak bu . yardımcı olursanız sevınırım
gerçekten o zaman 2011 den hiç bir farkı olmaz hıc deneyen duşunen yaptıran yokmu forumdan yaaa.bencede güzel bir iş olur, arka tutacağıda takarsan tadından yenmez
yok galibagerçekten o zaman 2011 den hiç bir farkı olmaz hıc deneyen duşunen yaptıran yokmu forumdan yaaa.