arkadaşlar bendeki apache satılacaktır. 2012 model daha 500 600 km civarındadır. Renk kırmızı faturası ve herşeyi vardır. 20 plakadır ve istanbul dadır motor. 3750 tl dir fiyat.
slm arkadaşlar ben siz apache kullanıcılarına acil bişey danışmak istiyorum. öncelikle ben bikaçtane honda eskitmiş birisi olarak motorsiklet deneyimi olan biriyim. ilk motorum honda titan dı ve çok memnundum (hız,güç ve sağlamlık olarak) sonra cbr125r aldım ama motor kalıp olarak çok zayıf geldiği için onu sattım ve cbf 150 aldım. cbf 150 kalıplı rahat bir motor fakat çok hantal hiç seri değil max hız 110kms oda rüzger arkanda olursa kısaca kalıbının motoru değilmiş gibi geldi bana ve sattım. şimdi çok kararsızım yine aynı cc ayarında (125-150) bir motorsiklet alacağım yamaha ybr125esd veya honda cb125e yada tvs apache... sizden isteğim objektif olarak bu motora sahipsiniz diye değil sadece fikir olarak tvs apechenin artılarını ve eksilerini benimle paylaşırmısınız. sağlamlık,güç,hız,servis ağı ve parça durumu, kalitesi ve diğer markalarla kıyaslanmada nasıl bir motor??
Parça bıraz. Pahalı gerısı ıcın. Hıc. Düşünme hız saglamlık vs pişman olman ımkansız.
Onur kardeşim. On dıslı. Asınana kadar ses yapar bu1000 km yi bulur
peki yakıt tüketimi nekadar?
onur arkadaşım bende manisalıyım salihlidenim. motorun ybr ve honda cbf150 den üstünlükleri nedir
subap ayarı yaptırmadan 25000 yaptım ama bı ses cıkmaya baslamıstı ıslık sesı gıbı normalden bırazdaha fazla bı ses yıne tınlamadım zaten kısa bı sure sonrada satmıstım cok rahatsız olursan anlayan bı ustaya goster o yapmak ısterse yaptır ama cok para ısterse bence gereksız derım bıseye etkısı olmaz tek sılındır de
ben sadece yag degıstırdım mars rublesı nı degıstım garantıden hemen hemen her bınısımde kafa kaldırmadan park etmezdım ( artık bıraktık ):farao:zıncırı kopartmıstım degıstı debrıaj malum anasını aglattım lastıkler ırc takım dı stoppıe ıcın 10 uzerınden 10 egzoz hyosung motor yagı repsol baska yag atmadım atmam da ben .bende garanti maranti dinlemedim sadece debriyaj balatası arka fren balatası 14 dişli ve lastikleri IRC le degistirdm cok memnunum subaptan şimdilik hicbir ses gelmiyo onada gerek yok diyosun zaten gidonda bi sarsıntı var onu cozemedm 6bin devirden sonra duzeliyor bide bu king egzozlardan taksam olurmu?