- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
selam arkadaşlar iki hafta sonra dedim ama dün akşam apache mi aldım gri renkli umarım tekerlerimiz her daim düz basar yere
küçük bi sorum olacak ilk 500 de 70 gecme dedi servis geçmek daha mantıklı deilmi sizce de eskiden derlerdi motoru zorla açılsın diye ama şimdi 70 gecme diyorlar ama bi sorun var az bi gazla 80 ni geciyo)
geçme diyolarda yeri geliyo geçiliyo işte .. Bana kalırsa olay 70 i şunu bunu geçme olayı degıl devirli kullanma olayı .. 7bin devri geçmedikteen sonra bi sakınca görmüyorum .. 5.viteste 7bin devirde zaten 80 - 90 km arasına denk geliyor .. sen tutup 1.viteste 2.viteste 10bin devri gösterirsen motora işte o zaman zarar .. bana mantıklı gelen bu rodaj dönemnde açıkcası .. bilmiyorum yanlışmıyım ..
saol kardeşim bu arada ilk depon bittimi ne durumda yakıt bi depoyla kaç km yapıldığını bilen warmı arkadaşlar
henüz depo bitirmedim fakat benim motor fazla yakıyor .. söylenenden nerdeyse 2 kat fazla .. rodaj dönemidir fln diye takmıyorum ama böyle giderse bi çözüm aramak zornda kalcam
dikkat APACHE uzmanları aranıyor
dün sonunda gri apache me kavuştum, hatta kavuşmak için konya ya gidip aldım
ama bi kaç sorunum var
birincisi garanti belgesi ve kullanma kılavuzunu adam kaybettiği için alamadım ama garantiyi işletmiş serviste acaba garantiden faydalanabilir miyim belgeler olmadan motor 2011 km de 2400
ikincisi ise bakım periyotlerı nedir? göstergedeki ışık kontağı açınca 3 defa yanıp sönüyor servise gitme zamanı sanırım?
üçüncüsü bugün sabah 8 9 marşta ancak çalıştı onda da yaklaşık bir iki km gaz yemedi düzenli olarak beni korkuttu gerçi hava -2 dereceydi ondan da olabilir sanıyorum
ve son olarak kafanın altından motor çalışır çalışmaz bi ses geliyor ve hiç kesilmiyor giderken dururken böyle eski buzdolaplarının çıkardığı bir ses acaba nedir?
şimdiden çok teşekkürler![]()
Ben tecrübelerim doğrultusda sadece 3. soruya cevap vereyim
Son düzenleme: