Merhaba arkadaşlar sizin sayenizde bende bir apache sahibi oldum bu perşembe elimde olacak inş ama hava şartlarından dolayı binemeyeceğim sanırım![]()
kardeşim hayırlı olsun bende ankaradayım bi ara tanışalım birde ulusandan mı aldın motoru
Güneşli ve havanın güzel olduğu bir gün bende kuşadasından size katılabilirim.
Merhaba arkadaşlar sizin sayenizde bende bir apache sahibi oldum bu perşembe elimde olacak inş ama hava şartlarından dolayı binemeyeceğim sanırım![]()
Sağolasın kardeşim evet ulusandan aldım koskoca ankarada sadece orası sponsor olmuş![]()
satılık apache arkadaşlar kız gibi vallahi![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...556-km-de-tek-cizigi-bile-yok-76260556/detay/
bi satamadın gitti beaasatılık apache arkadaşlar kız gibi vallahi![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...556-km-de-tek-cizigi-bile-yok-76260556/detay/
bi satamadın gitti beaa)[/QUOTd
dün gece koydum dahasatmak kolay mı sürekli duyurucan
![]()
özgür senin motor satılana kadar bu topiğin sayfa sayısı baya bi artacak gibi geliyor bana:d
aynensatılsın ki hyo ma kavuşayım
fuar var h.sonuı CNR da motor fuarı oraya gidicem bitane beğencez...haydeee gidio apache satıopruuummmm bakmadan geçme vatandaşş....
apache den inip hyo ya binmek eşşekten inip katıra binmeye benzer :queen:
demedi deme :bounce:
aynensatılsın ki hyo ma kavuşayım
fuar var h.sonuı CNR da motor fuarı oraya gidicem bitane beğencez...haydeee gidio apache satıopruuummmm bakmadan geçme vatandaşş....
apache den inip hyo ya binmek eşşekten inip katıra binmeye benzer :queen:
demedi deme :bounce:
vallahi kaba olmak istemiorum ama çüş demeliyim sanırımhyo gt250r yi apaçiyle nasıl kıyasladın mrk ettim...aynı klasmanda bile değiller,google dan bi hyo 250 resimlerine bakmalısın acilen...aralarında motor gücünü geçtim görüntü farkını metin şentürk bile elleriyle farkeder...
vallahi kaba olmak istemiorum ama çüş demeliyim sanırımhyo gt250r yi apaçiyle nasıl kıyasladın mrk ettim...aynı klasmanda bile değiller,google dan bi hyo 250 resimlerine bakmalısın acilen...aralarında motor gücünü geçtim görüntü farkını metin şentürk bile elleriyle farkeder...