TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bu ne artış boyle herkez dogru yolu bulmuş 2006 senesini hatirliyorumda herkez tutmaz demişti kalitesi ile kendini kanıtladı lider konumunda şu anda

yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun. (fark ettiğim bişey var bi iki kişide gördüm 2012 yazıyordu 2012 ler geldimi?)

aynen sipariş ile getiriyorlar 2012 leri,kasada bir değişiklik yok sanırım :) anlıyacağın 2011 leri 2012 diye veriyorlar millete. :) sağolasın bu arada :)

özgür senin motor satılana kadar bu topiğin sayfa sayısı baya bi artacak gibi geliyor bana:d

aynen :) satılsın ki hyo ma kavuşayım :) fuar var h.sonuı CNR da motor fuarı oraya gidicem bitane beğencez...haydeee gidio apache satıopruuummmm bakmadan geçme vatandaşş....

apache den inip hyo ya binmek eşşekten inip katıra binmeye benzer :queen:
demedi deme :bounce:

vallahi kaba olmak istemiorum ama çüş demeliyim sanırım :) hyo gt250r yi apaçiyle nasıl kıyasladın mrk ettim...aynı klasmanda bile değiller,google dan bi hyo 250 resimlerine bakmalısın acilen...aralarında motor gücünü geçtim görüntü farkını metin şentürk bile elleriyle farkeder...

vallahi kaba olmak istemiorum ama çüş demeliyim sanırım :) hyo gt250r yi apaçiyle nasıl kıyasladın mrk ettim...aynı klasmanda bile değiller,google dan bi hyo 250 resimlerine bakmalısın acilen...aralarında motor gücünü geçtim görüntü farkını metin şentürk bile elleriyle farkeder...[/QUOTE]

1-çüş demene yorum yapmayacağım ...
2-kullanmadığım bir motor hakkında yorum yapmam :)

vallahi kaba olmak istemiorum ama çüş demeliyim sanırım :) hyo gt250r yi apaçiyle nasıl kıyasladın mrk ettim...aynı klasmanda bile değiller,google dan bi hyo 250 resimlerine bakmalısın acilen...aralarında motor gücünü geçtim görüntü farkını metin şentürk bile elleriyle farkeder...

1-çüş demene yorum yapmayacağım ...
2-kullanmadığım bir motor hakkında yorum yapmam :)[/QUOTE]

3 - aynı kategoride olmayan motorları nasıl kıyasladını sölemedin? ama yok söleme uzamasın...

istanbulda motosiklet modifiyesi yaptırmak isteyen arkadaşlara bir link paylaşım http://www.halilyasar.com/medya.htm ben görüştüm adamın kendısıyle görsel ve motor modifiyesi yapıyor ama motor modifiyesi baya bir pahalı 3 4 mılyar tutuo malşum butun parcalar degısıyor adam apache yı yapmıs 170 goruyor duz yolda 3.000 e maal olmus bır tek kasa apache ama :)) ben yaptırmamda ısteyen olursa bulunsun elının altında ayrıca garantıde vermıo kırılma ıhtımalı her zaman var dıo adam bu ıs tutku ve para meselesı ısteyene dıo:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar