TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam Apache dostlarım.. Bende de 2011 Apache var.. arkadaşım benden yaklaşık 1 ay sonra apache aldı.. Geçen gün debriyaj ayarına bakmak için değiştik motorları.. Motorda benimkinin aksine neredeyse hiç vibrasyon yok.. Ben bütün apachelerde benimki kadar vibrasyon var sanıyordum ta ki arkadaşımın apachesine binene kadar.. Kafama çok taktım bu sorunu acaba neden yapar bu sorunu? Servise götürsem halledebilirler mi? Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.. Hepinize kazasız sürüşler ..

Selam Apache dostlarım.. Bende de 2011 Apache var.. arkadaşım benden yaklaşık 1 ay sonra apache aldı.. Geçen gün debriyaj ayarına bakmak için değiştik motorları.. Motorda benimkinin aksine neredeyse hiç vibrasyon yok.. Ben bütün apachelerde benimki kadar vibrasyon var sanıyordum ta ki arkadaşımın apachesine binene kadar.. Kafama çok taktım bu sorunu acaba neden yapar bu sorunu? Servise götürsem halledebilirler mi? Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.. Hepinize kazasız sürüşler ..

dostum onu bi tek benim henüz 500 km deki apacimi satın alarak çözebilirsin :) tek çiziği yok ilgilenenlere duyrulur :)

herkese slmlar artık bn de 10 saat önce aldıgım tvs motorumla herkese daha yakından bir merhaba demek istiyorum :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
herkese slmlar artık bn de 10 saat önce aldıgım tvs motorumla herkese daha yakından bir merhaba demek istiyorum :D

Hayirli olsun kardesim seninkide kazasiz belasiz kullan ins .. :) .. yav daha kargo motoru getirmeden plakayi cikarttik, gelene kdr cerceveletip assammi napsam ..

selam arkadaşlar bakıma götürcem motoru yagını kendim alacam kalitelisinden kaç numara almam lazım ? yeni model apache 2012

selam arkadaşlar bakıma götürcem motoru yagını kendim alacam kalitelisinden kaç numara almam lazım ? yeni model apache 2012

Yanlis hatirlamiyorsam onceki sayfalarda castrol power 1 10w40 koyduklari yaziyordu geriye dogru bir bak derim baska konuyuda hatirliyor olabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------

Bak buda baska bi alternatif tabi xD yok kardesim gelmedi kargo haftasonu calismiyorya mecbur bugun verdiler ins yarin bekliyorum .. :)

Dogru unutmusum onu:)boyle beklemekte cok zordur zamanda gecmez:)bende ayni sekilde su lanet internetin duzeltilmesini bekliyorum surekli tele bakmaktan gozlerim gidecek :)

Merhaba arkadaşlar sizin sayenizde bende bir apache sahibi oldum bu perşembe elimde olacak inş ama hava şartlarından dolayı binemeyeceğim sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar