motoru falan gözüm görmüyor yatağa düştüm kötü hastayım kankü![]()
Gecmis olsun
motoru falan gözüm görmüyor yatağa düştüm kötü hastayım kankü![]()
sağol kardeş geçer inşallahGecmis olsun
Selam Apache dostlarım.. Bende de 2011 Apache var.. arkadaşım benden yaklaşık 1 ay sonra apache aldı.. Geçen gün debriyaj ayarına bakmak için değiştik motorları.. Motorda benimkinin aksine neredeyse hiç vibrasyon yok.. Ben bütün apachelerde benimki kadar vibrasyon var sanıyordum ta ki arkadaşımın apachesine binene kadar.. Kafama çok taktım bu sorunu acaba neden yapar bu sorunu? Servise götürsem halledebilirler mi? Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.. Hepinize kazasız sürüşler ..
herkese slmlar artık bn de 10 saat önce aldıgım tvs motorumla herkese daha yakından bir merhaba demek istiyorum![]()
herkese slmlar artık bn de 10 saat önce aldıgım tvs motorumla herkese daha yakından bir merhaba demek istiyorum![]()
arkadaşlar satılık apache nin linkii, http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...556-km-de-tek-cizigi-bile-yok-76260556/detay/ ilgilenenlere hbr verin lütfen...
Hayirli olsun kardesim seninkide kazasiz belasiz kullan ins .... yav daha kargo motoru getirmeden plakayi cikarttik, gelene kdr cerceveletip assammi napsam ..
Gerçekten satma sebebin nedir ? Ve tvs'ilerin 0'ları ne kadar ki sen 3700 çekmişsin ?
merhabalar herkese,
izmirli apache dostlarım bir gezi planı yapsakta şöyle tanışsak gezsek dolaşsak nasıl olur ?
Güneşli ve havanın güzel olduğu bir hafta sonu ne dersiniz?
Çok Geçmiş Olsun kardeşim Acil Şifalar.motoru falan gözüm görmüyor yatağa düştüm kötü hastayım kankü![]()
Hayırlı Olsun Kardeşim Kazasız Belasız Cezasız Zevkli Sürüşler.herkese slmlar artık bn de 10 saat önce aldıgım tvs motorumla herkese daha yakından bir merhaba demek istiyorum![]()
Gerçekten satma sebebin nedir ? Ve tvs'ilerin 0'ları ne kadar ki sen 3700 çekmişsin ?
Bas ucuna koy uyugelmedi mi hala ambar degilse istanbul konya halbuki birgunde olmasi lazm
![]()
sağol teşekkür ettim. bugün baya bi terlettim kendimi sonra bi ılık duş eskisinden daha iyiyim ama şu gribe çare yok gibi. yahu tam da haftası ya bu perşembe cumadan sonra olsa içim yanmıcaktıÇok Geçmiş Olsun kardeşim Acil Şifalar.
selam arkadaşlar bakıma götürcem motoru yagını kendim alacam kalitelisinden kaç numara almam lazım ? yeni model apache 2012
Bak buda baska bi alternatif tabi xD yok kardesim gelmedi kargo haftasonu calismiyorya mecbur bugun verdiler ins yarin bekliyorum ..![]()