TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Resimler süper kum zarar verir yanlız zincire temizliğini ihmal etmeyin

maşallah sadece kuma gömmeye çalışmışsınız. ben orda olacaktım ki ne drift yapardım :) motoru düşürmeden bırakmazdım :) tekerlerinize sağlık diyelim. böyle ufak ufak gezi resimleri sayfamızı şenlendiriyor yav :)

EneS_Turker

kardeş bu son söyleyişim heralde hadi hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin. sarısıda bi başka duruyor gerçekten. sarı şekli nedense bana hep şu müthiş tasarımı hatırlatıyor, bence haksız değilim :)

bocek5.jpg

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
EneS_Turker

kardeş bu son söyleyişim heralde hadi hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin. sarısıda bi başka duruyor gerçekten. sarı şekli nedense bana hep şu müthiş tasarımı hatırlatıyor, bence haksız değilim :)

http://img.webme.com/pic/n/neste/bocek5.jpg

Ahah Evet kardeşim Bu son söyLeyişin inşallah ..Amin cümlemize kaza bela vermesin .. Yani haksızda değilsin ve o arıdaki gibi Sarı rengin yakıştığına inandığım nadir tasarımlardan bu motor .. :D normalde sevmediğim bi renk ama adamlar yapmış arkadaş ..

ixeywent kardeşim cok tesekkür ederim bilgi ve önerin için :D
önemli değil :)
Süvari kuma gömmeye çalışmadık motor hiç gitmiyordu gaza bastınmı çöküyodu yoksa bizde bi kaç tur attık kumda ama malesef direk çöküyo :) hatta bak resimlerin birinde ayakta ön tarafda duruyorum sırf gitsin diye :)

bir sorum daha olucak bu dişli caplarıyla oynamak motoru çok çok mu yıpratır yoksa okdr abartılıcak bi zarar vermez mi?

arkadaşlar kıışın ağır şartlarından dolayı motorumu uzun zamandır bakım yapamamıştım bugün havalar biraz ılıktı bende biraz oğraşayım dedim birazda resim çektim.

motor miss gibi olmuş abi ilk resimlerdeki hali ne öyle :)
BOOM 38 arka çok küçük motoru yorar evet. ben ön dişlimi 1 diş büyütmüştüm 5, vites hoşuma gitmedi rüzgar vurdumu devir yemiyodu. illa dişli değişik olsun dersen arka yı 1 diş küçültmen yeter 43 iyidir fazla oynamanı tavsiye etmem. (nerde oturduğunu sorabilirmiyim bi sakıncası yoksa?)

pazar biraz gezdik eminönü

di-8FEU.jpg

bir de motorumun bakım kilometresi gelmediği için bakım yapmadım ama yağ durumu hava filtresi durumunu vs. kontrol ettim...

di-V4EV.jpg

erdem dun motoru oglen bırde temızlemeye basladım aksam altıda bıttı zıncırı fılan mazotla sıldım vıtes dıslılerı fılan hepsı canım cıktı vallaha ama haftaya gene gıderım cok sardı bana en sonunda bı cross alıcam o olcak:D

Motosikletinizi basncli makineyle degilde hortumla yikamanizi tavsiye ederim basinc zarar veriyor bazi aksamlara

erdem dun motoru oglen bırde temızlemeye basladım aksam altıda bıttı zıncırı fılan mazotla sıldım vıtes dıslılerı fılan hepsı canım cıktı vallaha ama haftaya gene gıderım cok sardı bana en sonunda bı cross alıcam o olcak:D
motoru falan gözüm görmüyor yatağa düştüm kötü hastayım kankü :(

sağol erol ve abdurrahman abi teşekkür ederim.
erol valla yatağan tarafında pınaşbaşı diye bi yer varmıştı o gün otogara gittiğimizdede lafı geçmişti babam biliyormuş orayı bi sorayım nasıl bi yer güzelse akarız tamam.

Motosikleti
Sym Nht200
merhabalar herkese,

izmirli apache dostlarım bir gezi planı yapsakta şöyle tanışsak gezsek dolaşsak nasıl olur ? :)

Güneşli ve havanın güzel olduğu bir hafta sonu ne dersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar