TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar, yılbaşında apache almayı düşünüyorum.internette parça araştırması yapıyordum.apachenin parça fiyatları cbf'lere göre çok daha pahalı.bunun geçerli bi sebebi varmı acaba? örnek vereyim, apachenin bobini 70lira iken, cbf'in 35lira. diğer parçalardada bu durumn söz konusu.özellikle motor parçalarında ciddi fiyat farkları var.
hondanın çakma parçaları çıktı o yüzden sanırım apache nin öyle değil onlarda hindistandan geliyor. yanlış biliyorsam düzeltin :)

valla ben bi kere adana - antakya yapmıştım 2 günde git gel 526 km fln olmuştu. hiç durmadan 250 km civarı bişe olmuştur. 1 ay önce 60 tl yakmıştı 2 kişi ile. fln fln :D

Apachee nizle yaptığınız en uzun yolculuk kç km?
ben gaziantepten hataya gidiş geliş 409 km yaptım

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

ben motorda seslere pek dikkat etmem önemsemem de bişy olmaz merak etme altındaki motor taş gibi :)
sana aynen katılıyorum kardeş motorun çalışmasında, gidişinde ,çekişinde falan bişey yoksa seslere fazla takılmayın derim.

bende bir resim ekliyorum resim kendi motorumdan. kesinlikle alıntı değildir...

foto496k.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/4914/foto496k.jpg
o cama takılı sey ne bea ne ıse yarıyo:S

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

bu arada ısotlardan bırıyle konustum rtr 160 ve rtr180 cc turkıyeye gelmıyecekmıs arkadaslar onun yerıne 2012 yılının ortalarından sonra tvs nın 200 cc lık bır motoru varmıs o gelecekmıs ama apache deıl farkı bır model modelın adını sormayı unuttum:D 2012 yılının ortaları dedıklerıne gore 2013 ortalarında kesın burda ınsallah:D

http://img689.imageshack.us/img689/4914/foto496k.jpg

Şimdi sen bu hızı kendinin yaptığını da söylersin :bounce:

O cihaz sanırsam kırmızı-mavi polis flaş lambası kontrol cihazı benim eski motorada ben takmıştım kısa süreliğine .

bu arada ısotlardan bırıyle konustum rtr 160 ve rtr180 cc turkıyeye gelmıyecekmıs arkadaslar onun yerıne 2012 yılının ortalarından sonra tvs nın 200 cc lık bır motoru varmıs o gelecekmıs ama apache deıl farkı bır model modelın adını sormayı unuttum:D 2012 yılının ortaları dedıklerıne gore 2013 ortalarında kesın burda ınsallah:D

polis led lamba sistemi var onun kumanda paneli...

kazadan hemen sonra çekilen resimmiydi bu :)

aynen öyle dostum ortalama 1 saat sonra :)

yaptırdım ya dün 2500 bakımıyla beraber değiştirdim zarar görmüş parçaları pahalıya patladı biraz ama yapcak birsey yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

bmbc.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

1-14.jpg

Avusturyalı üretici KTM'nin ana hissedarı, Hintli motosiklet üreticisi Bajaj, %30 olan hisselerini %90'a çıkarıyor.

Nakit sıkıntısı çeken ve piyasadaki rekabet için sermaye akışı gereken KTM, bu satışla birlikte bundan sonra bir Hint markası haline geliyor demek yanlış olmasa gerek. Bajaj, zaten KTM'nin 125cc motosikletlerini üretecekti.

KTM TVS el ele :)

bunlarda benim ilk gün çektiğim fotolar...

daha sonra devamı gelecek... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar