TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

süper olmuş abi yaa.acayip kıskandım şimdi :) nazar değmesin,tekerleri düz bassın.benim gri apachemede kırmızı giydirmede güzel durur sanki.nası yapcaz bora abi nası yapcaz :D (bu mesajın en altta olması gerekiyodu tel.den girince bu kadar oluyo :)

Son düzenleme:
süper olmuş abi yaa.acayip kıskandım şimdi :) nazar değmesin,tekerleri düz bassın.benim gri apachemede kırmızı giydirmede güzel durur sanki.nası yapcaz bora abi nası yapcaz :D (bu mesajın en altta olması gerekiyodu tel.den girince bu kadar oluyo :)
kırmızı yapacağına bordo yap bence. tabi gönlünden kırmızı geçiyorsa onu yap benimki sadece bi fikir:)

Bora çok sağol resimler için, yeşil çok iyi olmuş bence hem güzel hem sade jantlar siyah olunca daha iyi oluyo, turuncu tam apache olmuş çingene işi:)

adanada beyaz ve sarı apacheyi çok fazla görmeye başladım kıskanıyom ya artık :D daha ne kadar güzelleştirilebilirki uğraşıyolar :D uğraşmayın kardeşim. ezilmeyelim bizde :D

şaka bi yana turuncu müthiş olmuş. beyazı zaten orjinal haliyle bile bambaşka duruyor. yeşili pek sevemedim. elinize sağlık

sbr

bende beyazı çok sevdim, turuncuda güzel ama yeşili pek sevmedim açıkçası.

Arkadaşım 1 Tane Var Sitesinde Onda Da Elinde Yokmuş Fabrika'dan İsteyecekmiş.Ağır Parçalar Değil Aslında.Yağ-Hava Filtresi Keçe Ve Conta Lazım.:pale::pale:
İstanbul firmalarının internetten satışları var, belli bir meblağı geçtiğin zaman ücretsiz kargo yapıyorlar. Oradan halledebilirsin.

bora abi bu giydirme işleri nekadara mal oluyor acaba birde nekadar zamanda yapılıp bitiyor bişey daha sorucam abicim bu durum muayenede ,trafikte falan sorun olurmu acaba.

arıza ışığını söndüremedim... kontağı açtım kapadım. sonra tekrar açarken iki düğmeye de basılı tuttum sonra, ışığın sönmesini bekledim. söndükten sonra elimi çektim. kontağı kapadım açtım sönmedi. hata nerede?

Evet kardeşim,bordoda olabilir,jantlarda mavi :D tam bi taraftar ;) güzel olur ama kim becerebilir bu işi?hiç anlamam o işlerden...
parlement mavisi :) uff deli olur yaa:) benim elim yatkındır bu işlere çok motor yaptık ama çok uzaksın be dostum :) artık kendi motorlarımı yapmıyorum orjinal en iyisi gibi geliyo :)

arada esiyor bana öyle hoş kelimeler :)
yok 2-3bin devirdeydi,sıcakken rölantiye inmeden önceki devirli çalışma anlarında.boşver önemli bişey değildi sanırım...
(bu arada yeni imzam nasıl, çokmu amatörce olmuş :santa:)

dostum o çırçır sesi ekzantrik zincirinden geliyor ben baya takmıstım o sese bayada arastırma yaptım ekzantrik zincirini sıktırıp saglam bir sibop ayarı yaptıgında kestigini söylüyorlar bazı arkadaslar 3500 km den sonra keser diyor kimisi o ses ne dyor falan cok karısık bir konu o. benim motor 2700 oldu hala var.youtube de hindistanlı sanırım bi eleman var xenon falan takmıs motora videolarda dafra yazıyor baya bir inceledim videolarını onun motordanda geliyor çırçır diye ses demekki hepsinde var kimisi farkediyor kimisi farketmiyor diye düsünüyorum artık kafaya takınca sogutuyo çünkü makineden 5 senedir hayalini kurdugum motora sırf o ses yüzünden suan binesim gelmiyor

ya benim motorda suan rahat 35 tl lik benzin var fakat bezin göstergesi sıfır gösteriyor benzin ışığıda yanıyor neden böyle birsey yaptı bu birde geri geri motoru cıkartırken motorun ibre birden 155 km gösterdi :D benzin ışgıda icinde benzin olmasına ragmen direk yanıyor varmı bilgisi olan

ya benim motorda suan rahat 35 tl lik benzin var fakat bezin göstergesi sıfır gösteriyor benzin ışığıda yanıyor neden böyle birsey yaptı bu birde geri geri motoru cıkartırken motorun ibre birden 155 km gösterdi :D benzin ışgıda icinde benzin olmasına ragmen direk yanıyor varmı bilgisi olan
gösterge panelin kafayı yemiş sanırım :) benzin şamandıranda bozulmuş olabilir.

bencede şamandırada olma ihtimali yüksek

parlement mavisi :) uff deli olur yaa:) benim elim yatkındır bu işlere çok motor yaptık ama çok uzaksın be dostum :) artık kendi motorlarımı yapmıyorum orjinal en iyisi gibi geliyo :)
gözden uzağım ama gönülden yakın :) yol olarak uzak ama forumda an be an içiçeyiz dostum. şimdilik yeter bize ama yazın bi arkadaşım türkiye turu düşünüyor, atlarım peşine gelir görürüm forumda kimi tanıyosam :):):)
(bu arada parlement mavisini çok severim, bulursam nerde yaptıracağımı, deniyeceğim bakalım nası olcak...)

gösterge kafayı yedise nabcaz :D bunun bir reseti falan yokmu :D
umarım gösterge kafayı yememiştir, bana yemiş gibi geldi
bende gösterge problemi yaşadım ama devir saati sapıttı birara hız çalışmadı derken garantiden değiştirdik
biraz gözetle bakalım ne gibi değişiklik olacak belkide şamandıra arızalıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar