Turuncu Süper Durmuş Motorda
Tekerleri Düz Basar İşallah
Son düzenleme:
kırmızı yapacağına bordo yap bence. tabi gönlünden kırmızı geçiyorsa onu yap benimki sadece bi fikirsüper olmuş abi yaa.acayip kıskandım şimdinazar değmesin,tekerleri düz bassın.benim gri apachemede kırmızı giydirmede güzel durur sanki.nası yapcaz bora abi nası yapcaz
(bu mesajın en altta olması gerekiyodu tel.den girince bu kadar oluyo
![]()
İstanbul firmalarının internetten satışları var, belli bir meblağı geçtiğin zaman ücretsiz kargo yapıyorlar. Oradan halledebilirsin.Arkadaşım 1 Tane Var Sitesinde Onda Da Elinde Yokmuş Fabrika'dan İsteyecekmiş.Ağır Parçalar Değil Aslında.Yağ-Hava Filtresi Keçe Ve Conta Lazım.ale:
ale:
Evet kardeşim,bordoda olabilir,jantlarda mavikırmızı yapacağına bordo yap bence. tabi gönlünden kırmızı geçiyorsa onu yap benimki sadece bi fikir![]()
parlement mavisiEvet kardeşim,bordoda olabilir,jantlarda mavitam bi taraftar
güzel olur ama kim becerebilir bu işi?hiç anlamam o işlerden...
arada esiyor bana öyle hoş kelimeler![]()
yok 2-3bin devirdeydi,sıcakken rölantiye inmeden önceki devirli çalışma anlarında.boşver önemli bişey değildi sanırım...
(bu arada yeni imzam nasıl, çokmu amatörce olmuş :santa![]()
gösterge panelin kafayı yemiş sanırımya benim motorda suan rahat 35 tl lik benzin var fakat bezin göstergesi sıfır gösteriyor benzin ışığıda yanıyor neden böyle birsey yaptı bu birde geri geri motoru cıkartırken motorun ibre birden 155 km gösterdibenzin ışgıda icinde benzin olmasına ragmen direk yanıyor varmı bilgisi olan
ya benim motorda suan rahat 35 tl lik benzin var fakat bezin göstergesi sıfır gösteriyor benzin ışığıda yanıyor neden böyle birsey yaptı bu birde geri geri motoru cıkartırken motorun ibre birden 155 km gösterdibenzin ışgıda icinde benzin olmasına ragmen direk yanıyor varmı bilgisi olan
gösterge panelin kafayı yemiş sanırımbenzin şamandıranda bozulmuş olabilir.
gözden uzağım ama gönülden yakınparlement mavisiuff deli olur yaa
benim elim yatkındır bu işlere çok motor yaptık ama çok uzaksın be dostum
artık kendi motorlarımı yapmıyorum orjinal en iyisi gibi geliyo
![]()
umarım gösterge kafayı yememiştir, bana yemiş gibi geldigösterge kafayı yedise nabcazbunun bir reseti falan yokmu
![]()