arkadaşlar,TL olarak hesap yaparsanız,zamlardan dolayı yanılırsınız.LİTRE olarak hesap herzaman en doğrusudur.
bu arada,apaçi arka çamurluk:95 TL.bilginize.
Fatih O RüzgarLıklar Yeni kasaların Üstünde Orjinal gelio Sonrada satılmıyo Sanırsam !!!. 05:05 Bugün
arkadaslar merhaba birsey ögrenmek istiyorum bu rtr nin yedek parcalarıı nerden bulabiliriz bende tvs 150 var bu rtr nin deponun sag da solda rüzgarlıklar varya bende motoruma onlardan taktırmak istiyorum izmirden nerde bulabilirim
yedek depo dahil komple kullandıysan eğer depo kapasiten 16 litre. demekki 432/16=27 yani 1 litre ile 27 km yol kat ediyorsun. 4.35 den hesaplarsak benzini 4.35/27=0.1611 gibi bi rakam çıkar buda demektirki km de 16 kuruş yakıyorsun.
benim ustada orjinal diyo 3 tl ye veriyo bosch bujiyihttp://motorsikletyedekparcasi.com/index.php?do=catalog/show2&p=26 yedek parça için bu sıteye bakabılırsın arkadaslar bana cok uygun geldı fıyatlar bosch orjınal bujıye 7 lıra demısler:S
Fatih O RüzgarLıklar Yeni kasaların Üstünde Orjinal gelio Sonrada satılmıyo Sanırsam !!!
yani bence de satılması lazım yedek parca sonucta benimki 2009 model bu arada 08 ve 09 kasası aynı diye biliyorum nerde sordun izmirdenmiben o siteyi kullandım arkadaşlar ürünler yan sanayi ama sıkıntı yok.
Fatih onlar satılıyor. Fakat servise gittiğimde adam şuan elimizde yok dedi fiyatını sordum aradı listeden sonra telefon falan çaldı kaynadı gitti ama ben internete koyarım gelince dedi :cat: bu arada 2008 e takılıyormuş o depo yan grenajları
kasalar aynı. İstanbulda sordum sürat motor![]()
slm arkadaşlarım sizlere bi uzmanlık sorusu sorayım dedim benim motorun ne kadar yaktığını hesaplamak için depoyu fulledeim fulledikten sonra 432 km yol yaptım ama depoyu fullediğimde benzin 4,27 diydi ikinci fullediğimde 4,35 ikincide benzini 50 tl ye doldurdum sizcee benim motor ne kadar yakmış malum türkiyede benzin fiyatları durmadan değişiyo ben hesabını yapamadım bir de yaptıüım km nin hepsi şehir içinde hesaplaya bilen varsa çok makbule geçer... saygılar
diyelimki 2011 apache si olan birinin sağ veya sol grenajı depo üstündeki kırıldı ne olacak? adam öyle gezecek değil illaki yedek parçası olur. ha daha gelmemiştir her yerde yoktur o ayrı.Fatih O RüzgarLıklar Yeni kasaların Üstünde Orjinal gelio Sonrada satılmıyo Sanırsam !!!
Geçmiş olsun :rendeer: hoşgeldin..s.a. sevgili apache kullanıcıları 3 gün ara vermek zorunda kaldım ufak bi operasyon geçirdim estetik sayılır
aramıza katılanlar hoşgelmişler
kaza yapanlarada geçmiş olsun
iyi hafta geçirmemiz dileğiyle kazasız sürüşler herkese
saygılar
Rüzgarlıklarla ilgili cevapları arkadaşlar vermişarkadaslar merhaba birsey ögrenmek istiyorum bu rtr nin yedek parcalarıı nerden bulabiliriz bende tvs 150 var bu rtr nin deponun sag da solda rüzgarlıklar varya bende motoruma onlardan taktırmak istiyorum izmirden nerde bulabilirim
eywallah kardeşim sağolGeçmiş olsun :rendeer: hoşgeldin..
Rüzgarlıklarla ilgili cevapları arkadaşlar vermişAkşamları 18:30//19:00 arası yeşilyurt otobüs son durağına doğru Maliyeciler Sitesinin oradan geçiyor musun?
Sık sık görüyorum eski kasa da olsa MAVİ başka bi hava katıyor motora. :cat:
fatih. kardeş,o depo grenajlarının iç tarafında 2 tane geçme yeri var,onların karşılığında da deponun üzerine kaynaklı uzantılar var.bu yüzden o parçalar olmaz diye düşünüyorum.
fatih. kardeş,o depo grenajlarının iç tarafında 2 tane geçme yeri var,onların karşılığında da deponun üzerine kaynaklı uzantılar var.bu yüzden o parçalar olmaz diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun :rendeer: hoşgeldin..
Rüzgarlıklarla ilgili cevapları arkadaşlar vermişAkşamları 18:30//19:00 arası yeşilyurt otobüs son durağına doğru Maliyeciler Sitesinin oradan geçiyor musun?
Sık sık görüyorum eski kasa da olsa MAVİ başka bi hava katıyor motora. :cat: