arkadaşlar bende artık tvs ailesinin bir üyesiyim.aranızda olmaktan mululuk duyuyorum. :queen:
tabi bu motoru almamda sizlerin de çok etkisi var.trabzonda ve hatta karadenizde tek apache benim galiba :bounce:
ayrıca yardım ve desteklerinden dolayı bana çokca katkısı bulunan bora abime, otherworld abime, kartalizma kardeşime, miginfly kardeşime, mavi anahtar kardeşime ve forumdaki tüm tvsci kardeşlerime buradan sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum. biraz tv'ye çıkıpta selam gönderebilirmiyim gibi oldutekerimiz düz bassın arkadaşlar :bestmt:
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM KARDEŞ, HAYIRLI OLSUN.
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
dün servise gittim 1500 km oldu benim apache, yağını , suyunu , yenimine verdik çıkardık sonra, usta gitti bi tur attı geldi, dedi rodajını çok güzel yapmışsın saat gibi çalışıyor motor :thumleft:,içim ferahladı valla çok korkuyordum şu rodaj işinden. Bu sabahta işe gelirken asılayım dedim İzmir Altınyol'da, kapandım biraz 120 km yi gördüm ama önüme araba geldi hızı düşürmem gerekti biraz, açıkçası çok fazla beklentim yok motordan ancak videolarda 138 ler 140 lar görünce az geliyor biraz 120 , normalmidir sizce ?:silent: