patron ne zaman gelıyosun beanedense ilk gaziantebe geldiğine hiç şaşırmadımbu videoyu tam olarak izleyemedim ama ne bu 5 de falanmı kalkıyo ivmelenme yok hiç öyle 150 basacaksa hiç basmasın
![]()
patron ne zaman gelıyosun beanedense ilk gaziantebe geldiğine hiç şaşırmadımbu videoyu tam olarak izleyemedim ama ne bu 5 de falanmı kalkıyo ivmelenme yok hiç öyle 150 basacaksa hiç basmasın
![]()
Aslını uslunu soracağına araştır kim vermiş görürsün senin motorada yakında yılın yağ yakma rekorunu elinde tutan motor adı altında bir ödül verirler artık hediyende 1 lt 20/40 yağ olur artık:queen::queen:slm arkadaşlar bu apachı ye tasarım ödülünü kım vermiş bunun alı varmı yoksa apachı kendi kendinemi vermiş tasarım ödülünüaslı astarı varmı yahu...
%100 haklısın :cat:benim fikrim göstergeyle bi şekilde oynanmış 50km hızdan fialn başlıyor olabılır yolu göstermiyor nasıl olsa bana yavas gidiyor ibre hızlı gösteriyor gibi geldi
Saruhanlı kardeşCazador45 manisa merkezdemisin hocam ?
mtv dedıgın otv mı yoksa ayrı bıseymı onu odemeden nasıl satısını yapacak kı motorunmotoru sıfır alırken bayiler mtv yi ödemiyor bilginiz olsun. en azından benim ki ödemedi. kontrol etmesem, cezaya girecekti. 42 liranın lafını yapıyorlar. normalde anahtar teslimde ödenmesi gerekir.
arkadaşlar,MTV (motorlu taşıtlar vergisi) hani şu 6 ayda bir ödenen vergi.işte o vergiyi hiçbir firma ödemez.ben defalarca sıfır motor aldım,hiç birisi ödemedi.eğer pazarlık esnasında pazarlık konusu olmadıysa,genellikle araba firmaları da ödemez.
rica ederim. yardımımız olduysa ne mutlu. kazasız belasız kullanmamız dileğimle.
birde şunu söyleyeyim.geçen cumartesi motorumu trabzona yollamak için istanbulda esenler otogarına gidiyordum.e-5'te sol şeritteyim.trafik vardı biraz.40-50 km gibi düşük bir hızda ilerliyorum.tabi yağmuru unutmayalım.sorunda buydu zaten yağmurrr!ilerde trafik bi tıkandı, ben gördüm arka frene bastım, teker kilitlendi sanki bollattım biraz ama ne fayda.50 mt'den fazla dayandım.o şekilde kaya kaya gittim ama hiçmi yavaşlamaz arkadaş.bi sağa bi sola yalpaladım.enson solumun üstüne bi düştüm.5 mt falan kaymışım.arkadaki arabalar hemen durdu.koşuyolardı bana doğru bişe varmı diye.bende daha üstüme falan bakmadan atladığım gibi çalıştırdım motoru devam ettim.güle,kazasız,belasız kullanman dileklerimle.aman ha kullanırken korumalarını ve dikkatini eksik etme.