TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar, güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Bora abi güzel gezi olmuş teşekkürler . Birtek sende dikiz aynaları var benim de dikkatimi çekti görüntüyü bozuyor olabilir ama faydası tartışılmaz dikiz aynalarının.

Birde sana birşey sormak istiyorum ilerleyen zamanlarda belki motoru beyaza boyatmayı düşünüyorum. Maliyeti az çok nedir ? Senin bir arkadaşın boyatmıştı sanırım.

benim arkadaş,700 tl civarına boyattı.

Anladım ama o koruma demiri ücretli sanırım arkaya takamayız onu ücretsiz orjinalinde yok diyor bayisi.

hayır o koruma demiri üzerinde hindistandan geliyor,orjinal yani,sizin bayi uyanık para ile satıyor.

kardeş bana sorucak olursan hem tecrübe yok hem ehliyet yok biraz zorlanırsın, eğer ben herşeye rağmen sürücem diyorsan, sakın trafiğe çıkma bir trafik polisi görürsün heyecandan kaçmaya çalışırsın sonu daha kötü olur Allah korusun, boş alanlarda ehliyetin gelinceye kadar bol bol alıştırma yap.

Bora abi güzel bi gezi olmuş, resimler de iyi. :cat: Bende Cumartesi akşamı yola çıktım İZMİR-TURGUTLU(Manisa) Pazar akşamı döndüm. Uzun yolda ayrı bi keyif gerçekten. Ama tek kişi olursan bambaşka bi yolculuk oluyor. :thumleft:

Uyanık bayi zaten peşin 4.000 tl istiyor taksitli 4500 arka demiride kakalıycak bize parayla...

Abiler 2011 apache motorlarınızın kaç bin tl aldınızı paylaşırsanız bi karşılaştırma yapalım dükkanlar arası _?

4100/6 taksit. sürat motor. yalnız bayi ile, daha dogrusu orada ki çalışan kişi ile sornlarımız olmuştu. buraya yazdım zaten. alıcılara tavsiyem, öncelikle 2. ele bakın. ben, gereksiz yere yaklaşık 2 ay motor bekledim. 2. elde sarı rengi olsaydı alırdım. ama bu denli bekleyeceğimi bilseydim, 2. el gri renk vardı onu alırdım. hem daha ucuza gelirdi hemde yalan dolanlarla uğraşmazdım.

4100/6 taksit. sürat motor. yalnız bayi ile, daha dogrusu orada ki çalışan kişi ile sornlarımız olmuştu. buraya yazdım zaten. alıcılara tavsiyem, öncelikle 2. ele bakın. ben, gereksiz yere yaklaşık 2 ay motor bekledim. 2. elde sarı rengi olsaydı alırdım. ama bu denli bekleyeceğimi bilseydim, 2. el gri renk vardı onu alırdım. hem daha ucuza gelirdi hemde yalan dolanlarla uğraşmazdım.
hmm olsun gene eline geçmiş o önemli fiyat palı geldi banabiraz ama hayırlı olsun

Şuanda 3900 tl motor. Plaka ruhsat dahil ortalama 4150 tl civarı satılıyordur sanırım .Fiyat değişmez sadece ek avantajlar yapılabilir. Mesela peşin fiyatına taksit gibi ki bunu yapan yerler varsa çok avantajlı. Ben 3750 motor+plaka 4000 tl ye aldım peşin olarak 4 ay önce.

Teşekkürler.. Ehliyete yazıldım 22'sinde sınavım var.. İyice öğrendikten sonra ehliyeti alana kadar kaskımı takıp güzelce sürdükten sonra polis falan sorun olurmu? Türkiyede çoğu arkadaşımız ehliyetsiz biniyor ama böyle sıkıntı yaşayan varmı aranızda ?

benim gibi önce 850 tl ardındanda ikinci kez ehliyetsiz araç kullanmaktan 1200 tl ödeyince sorun olurmu olmazmı anlarsın sonra bi 300 de a2 ehliyete verirsin ehliyet sana 2.350 tl ye gelir benim gibi:) bi socoter parası verirsin ehliyete binme ehliyetsiz güzel kardeşim ehliyet gelene kadar sık dişini ben 3 sene ehliyetsiz sürdüm bişi olmuyo diye salladım sonra 2 ay içinde arka arkaya 2 tane ehliyetsizlik cezası yedim 2000 küsür ceza yazık 1 ay sık dişini cezaya verecegin parayla aksesuar alırsın benden tavsiye gene sen b ilirsin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

ben 45 gün kadar önce 3800 e aldım peşin izmir özgül motordan su an 4000 tl peşin fiyat çekiyolar bildiğim

Bizim burdaki bayisi 4000 tl peşin içinde plaka filan yok taksitli 4500 diyor o arka demiride yok.Sarı rengide gelmiyor lanet olsun nasıl getircez bakalım.

apaçinin en güzel taraflarından biri alt sakal koyması motora...
hakikaten çok güzel duruyor...
motoru daha afili gösteriyor....
bu arada dikkatimi çeken tvs nin aynaları süper duruyormuş...

Adana İl Temsilcisi
ben plaka dahil 4200 tl.ya satıyorum.yanlış anlaşılmasın ben ADANA TVS bayisinde çalışıyorum.

Bora abi güzel gezi olmuş maşallah iyi geziyorsun
Allah yenilerini nasip etsin
herkese keyifli sürüşler değerli APACHE kullanıcıları
sayımız giderek artıyor :thumleft: anasayfadan motosiklet modelleri kısımından çıkmıyor tvs apache
eskiden başlık altında arıyodum

muğla ve çevresi apache tutkunları gezi organizasyonumuza sizleride bekliyoruz selami bey 0544 540 12 54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar