150 cc lik bir motosiklete göre gayet güzel bir sesi var, çok rahatsız etmiyorsa seni, aynı egsozu kullanmanı tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/user/tvsapachertrofficial#p/a/u/0/gNILY9EoUmA
Bu vidioyu izlein burdaki apache türkiyedekilerinle aynımı yamotor ses hasta oldum
türkiyeye gelenlerdede 160 cc yazıo moto üzerine![]()

yanlış yönlendirmek istemem ama benim bildiğim kadarıyla 160 lık yok Türkiye'de, benim motosikletin ve diğer 2011 Apache'lerin üzerinde 150 yazıyor.
Uploaded with ImageShack.us
yanlış yönlendirmek istemem ama benim bildiğim kadarıyla 160 lık yok Türkiye'de, benim motosikletin ve diğer 2011 Apache'lerin üzerinde 150 yazıyor.
Uploaded with ImageShack.us
o demir etekli bayanlar için. hindistanda genelde etek giyiliyo sanırım tekere janta takılmasın vs diye öyle bi demir yapmışlar.Hocam senin arka tekerde ne var öyle ya ? koruma demirimi o
Mantıklı ama konuyu ekleyen arkadaş türk sanırım o default versiyonda yoko demir etekli bayanlar için. hindistanda genelde etek giyiliyo sanırım tekere janta takılmasın vs diye öyle bi demir yapmışlar.
351. sayfadaki sarı tvs ye bak 160 yazıyor sankı bana öle geldiama 150 lık tır cünkü 160 lıgın arkada disk fren ve senınde dedıgın gıbı zaten turkıyede yok
Bence kötü enmişim Ybr 125 cc apache 150 cc hemde daha kaslı durşu var apachenin vede fiat oalrak 4000 tlabilerim bugün gittim ve tam tvs alacakken yamaha ybr 125 lik 2011 model verdiler siyah-gri renginde fiyatı da 4.200 12 ay taksit senetle bi de olunca kaçırmadım aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilemem valla herşey için sağolun yinede
o motora baktıgında aynasıda yok. neden bilmiyorum. orjinalinde bu sol arkadaki demir ve ön koruma demiride var. ön koruma demiri yok diye kim dediki sana fabrika çıkışı öyle o.Mantıklı ama konuyu ekleyen arkadaş türk sanırım o default versiyonda yokTaktırdımı acaba öndeki koruma demiride yok normalinde.