"Altın elbiseli adam" güzel bir konuya değinmiş. CBF'mi YBR'mi Apache'mi muhabbetine sakın girmeyin oradan kavga çıkar demiş
Biraz kısa olmuş anlatım. Amartisör konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım . Lastik konusunda çocuk çok haklı kesinlikle değişmeli. Titreşim konusunı da artık herkes biliyor sadece artçıya biraz hissettiriyor o kadar da olur güçlü motor ve az yakıt yüketen motorlardan.
Ben motorla 4 ayda 5000 km yaptım . 2 günde artçım ile birlikte 650 km yol yaptığım zamanlar oldu . Artçım 100 kilo civarı ben 85 . Hiçbir sorun yaşamadık ortalama 85-90 km hız ile gittim sadece bazı yerlerde uzun yokuşlar çıktık orada motor zorlandı ki bu zaten çok normal . Titreşimden dolayı hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum ben . ele biraz fazla vuruyordu onu da sünger elcik ile çözdüm.
Bora abi güzel gezi olmuş teşekkürler . Birtek sende dikiz aynaları var benim de dikkatimi çekti görüntüyü bozuyor olabilir ama faydası tartışılmaz dikiz aynalarının.
Birde sana birşey sormak istiyorum ilerleyen zamanlarda belki motoru beyaza boyatmayı düşünüyorum. Maliyeti az çok nedir ? Senin bir arkadaşın boyatmıştı sanırım.