TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar 500 km bakımı ücretsiz mi bakıma giren arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. yağımı alıp gidicem 10w 50 racing yağı almayı düşünüyorum???

ben sadece yağ parası verdim
ikinci bakımda yağımı aldım gittim ve 30tl işçilik parası verdim
buji ve yağ filtresi değişmedi
buji 25 yağ filtresi 15 nasıl fiyatlar???

teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için yağımı kendim alıcam sadece yağ filtresi parası ödeyeceğim bu durumda. 10w50 tam sentetik yağ alacağım sizce nasıl?

F54

ben sadece yağ parası verdim
ikinci bakımda yağımı aldım gittim ve 30tl işçilik parası verdim
buji ve yağ filtresi değişmedi
buji 25 yağ filtresi 15 nasıl fiyatlar???
bu buji yi çok merak ettim en kral ngk buji 10 ytl geçmez bu servislerde adama nasıl oturacaklarını şaşırıyor

Sen öyle diyorsan sorun yok ozaman:)

---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

Cbf e nazaran tabiki var

Şuan içim motorum yok ama bu motorla ilgili epey bilgi edindim :D göstergedeki 2 tuşa aynı anda basılı tuttuyorsun devir saatinindeki ışıklar 3 kez yanıp sönüyor sonrasında kontağı kapatı tekrar açıyorsun ve o servis ışığı sönmüş oluyor :D

bizim motorlardaki yakit ekonomi lambalari.
o hangisi bilmediğim bişeymi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Şuan içim motorum yok ama bu motorla ilgili epey bilgi edindim :D göstergedeki 2 tuşa aynı anda basılı tuttuyorsun devir saatinindeki ışıklar 3 kez yanıp sönüyor sonrasında kontağı kapatı tekrar açıyorsun ve o servis ışığı sönmüş oluyor :D
öyle bişey yok bence ben yaptım olmadı

sende digital panel var sanirim biz hala anlasamadiysak geriye sadece bu ihtimal kaliyo ve digital panellerde benim bahsettigim lamba yok anladigim kadariyla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar