bu buji yi çok merak ettim en kral ngk buji 10 ytl geçmez bu servislerde adama nasıl oturacaklarını şaşırıyorben sadece yağ parası verdim
ikinci bakımda yağımı aldım gittim ve 30tl işçilik parası verdim
buji ve yağ filtresi değişmedi
buji 25 yağ filtresi 15 nasıl fiyatlar???
çift tırnak bosch marka buji, bende şaşırdım, arabaya aldık aynı marka çift tırnak 4 tanesi 30 lirabu buji yi çok merak ettim en kral ngk buji 10 ytl geçmez bu servislerde adama nasıl oturacaklarını şaşırıyor
çift tırnak bosch marka buji, bende şaşırdım, arabaya aldık aynı marka çift tırnak 4 tanesi 30 lira :jocolor::jocolor:bu buji yi çok merak ettim en kral ngk buji 10 ytl geçmez bu servislerde adama nasıl oturacaklarını şaşırıyor
işte diyorum servisler ayrı bi alem sen 50000 tl lik arabaya 4 taneyi 30 ytl ye alırsın ama 4000 ytl lik motora 1 tane 35 tl yuhhhhhhhhhhhhh:farao:çift tırnak bosch marka buji, bende şaşırdım, arabaya aldık aynı marka çift tırnak 4 tanesi 30 lira
alternatif düşünüyorum ama napcam bilemedimişte diyorum servisler ayrı bi alem sen 50000 tl lik arabaya 4 taneyi 30 ytl ye alırsın ama 4000 ytl lik motora 1 tane 35 tl yuhhhhhhhhhhhhh:farao:
zoom ne anlamadım
o hangisi bilmediğim bişeymibizim motorlardaki yakit ekonomi lambalari.
öyle bişey yok bence ben yaptım olmadıŞuan içim motorum yok ama bu motorla ilgili epey bilgi edindimgöstergedeki 2 tuşa aynı anda basılı tuttuyorsun devir saatinindeki ışıklar 3 kez yanıp sönüyor sonrasında kontağı kapatı tekrar açıyorsun ve o servis ışığı sönmüş oluyor
![]()
bora abi önceki sayfalarda tam sentetik yağdan bahsetmişsin, bu tam sentetik yağın ne özelliği var acaba birde kac km de değiştirmemiz lazım normal yağlara göre biraz pahalıymış.sadece yağ ve yağ filtre parasını ödersin.
evet anlaşamama nedenimiz bende dijital olmasıymışsende digital panel var sanirim biz hala anlasamadiysak geriye sadece bu ihtimal kaliyo ve digital panellerde benim bahsettigim lamba yok anladigim kadariyla![]()