Motorum tamamen orjinal Hiç bir yeriyle oynamadım Bahsettiğim servise gittim cumartesi sabah 11 de çıktım 12 15 gibi vardım ama çok rüzgar vardı Bu yüzden basmaya korktum Evet rüzgar çokken 80 i geçmek akıl mantık işi değil ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 ----------
Kartalizma Kardeşim Rodajda bastığım için servis Işığı yanmadı 500KM Ye geldiğim için servis ışığı yanıp sönmeye başladı Buda motorun yağını değiştirmen gerektiğini söylüyor ayrıca Hepinize söylüyorum Buradan APACHE 150 TVS DE Rodaja ihtiyaç yoktur bu motorlar economy Sınıfında üretilen motorlardır Bu motorlardaki Güç Fazla değildir Bu yüzden Son sürat gitseniz bile Hiç bir sorun olmayacaktır. Eğer dediğin gibi 50 km ile gidiyorsan yazık olur motoruna sağır olur sonra 100km i zor görür ağlarsın .... Ben ilk 100 km 70 i geçmedim 300 e kadar 90 felan gittim sonra aldığınca basıyorum Bu sözleri bir yerimden uydurmadım Hep 30 yıllık usta Hemde makine mühendisi Arkadasım söyledi Çokta haklılar ...... Kitapçıkta ilk 1000km 50 i geçmeyin diyordu galiba Buna uyan varsa O motoru çöpe atsın Ben 1. viteste 35 km olmadan vites atmıyorum
bende kitaba göre kullanayım bakalım nasıl olacak.
benim ki senin kini geçer:queen:
rodaja ihtiyaç yoktur diye şey olmaz herhalde oluyorsa hepsine olur.
yeni nesillerde varmı yokmu bilmem yoksa diğer markalarda belirtirdi, rodaja gerek yok diye.
cbf150 kitapçığında
RODAJ SÜRESİ
lk 500 kilometrede daha fazla özen göstererek motosikletinizin
gelecekteki güvenilirliğini ve performansını
garanti altına almış olursunuz.
Bu süre içinde, tam gazdan ve ani hızlanmalardan
kaçının.
hız belirtmiyor ama tam gaz ve ani hızlanmalaredan uzak durun diyor.
bakalım görücez:cat::cat:
Son düzenleme: