TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

3. lastik oldu irc gidonu sallıyo surüşümü zayıflatıyo ve balans bile düzeltmiyo

Ben Motoru stunt'a çevirdiğim dönemlerde öne 2.50'lik irc çizgili lastik takmıştım iyiydi gayette güzel tutuyordu yeri arkayada 80-80 duro lastik takmıştım oda güzeldi sorunsuz kullandım.
v7zdpu.jpg

apache park ampulleri

Selam arkadaşlar apachenin park ampul tipi nedir bir takım bulabildim bi dahada yok netten alıcam ama tam olarak tipi nedir ?

utanmayin soyleyin aldiniz mi yeni kasalari? 9unda kesin diyen arkadas ben daha goremedim yeni kasalari :queen: persembe cuma diyelim hadi nasilsa 3sene bitti 3 gunun lafi olmaz

Adana İl Temsilcisi
merak eden arkadaşlara;bu çarşamba yani yarın,öğle saatlerinde motorum ADANA'da oluyoooooor.:cherry::wiinkk:

pöh o paraya adıyla sanıyla bi honda alırım ne işim var aynı para olacaksa tvs ile öyle değilmi bora abiiiiiiiii :bounce:

APACHE'ye feda olsun hakan.:p

ben honda almam o parayla gıderım tvs alırım vallaha hondadan saglam motor benım ıcın

:cat::cat:

Şenonar,tgfatih fikir için teşekkürler arkadaşlar,tecrübeye saygı,tamamdır,karar verildi,35 lt.takılacaktır.:cat:bunda karara vardım.
e7l4jp.jpg

Son düzenleme:
bora abi motorlar yarın adanada oluyorsa buradada yarın olacak demektir :mrgreen: yada perşembeye sarkar :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanalı abi dört gözle seni apachenin üstünde görmeyi bekliyorum ve nasıl makine bu meret hakkını vericek mi aldığı paranın hadi bakalım..

Adana İl Temsilcisi
Ayna Sökmek tam bir aptallık. Ben Şahsen 120 İle giderken Şerit depiştirmek için arkaya bakmam. bakamam. direk girerim. Adamda Bana patlar. Ayrıca Hiç de güzel Görünmüyor. eksiklik olur... IRC 90-90-17 taktım dişli. sarsmıyorda sallamıyorda. Senin makinenin Maşasında birde Jantı tutat mile baktır.

bora abi sabah 4 te seni nette görmüşler hayırdır yoksa motorum gelecek diye heyecan yapıp yatamadınmı naptın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar