merhaba tvs severler
ben motor işine geç merak saranlardanım. ybr veya cbf tavsiye edildi ama c.tesi günü küçükyalı sahilde bir apache görünce fikrim tamamen değişti. boyum 1,89, kilom 103. tek korkum motorun üstünde biraz iri kalmak. tvs kullanan arkadaşların yazdıklarını okuyorum sürekli. alanların %90 ı çok memnun..tavsiye eder misiniz? ve sizce iri kalır mıyım? yoksa uğraşmayıp bi cbf alıp kurtulayım mı..acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.
sana şöyle kendimden örnek verecek olursam.boyum 1.78 cm-kilom 94.ve motorun üzerinde sırıtıyor....bence sen hiç o saydıklarına bakma çünkü hepsinde sırıtırsın.kasaları ufak motorlar.bence direk cbf 250 ve ya hyosung gtr 250 düşün derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
Hala yok eylülde yok flama gelecek yok 160 lık gelecek yok enjesionlu geyikleri yapmayalım arkadaşlar.Motor alacaklara olumsuz düşünceler kazandırıyoruz yalnızca.Kaldıki sözüne güvendikleriniz kaçtır sizleri kandırıp işletiyor.Muhatap olduklarınızda sizlerden daha bilgili degil.Onlar yalnızca pazarlamacı.Satın alma departmanlarıyle muhatap olacağınız bir durum olmadığından yalnış kişiler bizleri yalnış yönlendiriyor.Elbetde niyetimiz motor severleri bilgilendirmek ama yalnış kişilere boşuna önemli insan muamelesi çekip sözlerine güvenmeyelim.1.89 boy ne apache de nede cbf de sırıtmaz diyen elini vicdanına koysun.Bal gibide sırıtır dogrusu dohansen.Orta karar boyuna uygun bir motor sınıfı malesef yok Türkiyemde.Laflara kulak asmayıp zevkine kesene hangisi uyuyorsa kullan gitsin.:cat:
ben de daha önceleri yazmıştım buraya,ama arkadaşlar meal attık tvs motora cevap geldi,şöyleymiş böyleymiş mesajlardan örnek veriyorlardı..türkiye tvs bayi malesef bu işi bilmiyor ve öğrenmeye'de hiç niyeti yok gibi.sezon açılmış ortasına gelmişiz sen hayla yeni kasayı getircem diye milleti oyalıyorsun.yok haziran,olmadı temmuz ortası,şimdi
Eylül sonu diyorlar.bunu diyen kim yetkili servis kimin ağzına güvenerek söylüyor ana bayinin.burda kime kızmalı,meal atım şikayetleri belirtmeli Türkiye Tvs motor disribitörüne kızmalı söylenmeli dalgamı geçiyorsunuz diye...ben kendi adıma diyorum gelse'de olur gelmese'de nasıl olsa O da 150 cc.bu son tvs motorum başka yok.kısmetse 600 cc

.Allah sizlere'de nasip etsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
1,07 litre/100km
benim motor hiç bu kadar az yakmıyor km de 7 kuruş yakıyor .burda 4 kuruşda n bahsediyor
o veriler verildiğinde harbiden öyle yakıyordu Apache.ama benzinin litre fiyatı ucuzdu.en son 2 hafta önce hesaplamıştım şehir içi fazla sıkıştırmadan uslu uslu giderseniz km de 75-85 krş yakıyor.uzun yolda çoğunluk dip gaz km de 95 krş yakıyor benim yarasa.sizinkileri bilemem

oda 100 km de 2.5 lt denk geliyor,zaten kitapçıgında 100 km de 2.4 lt olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. ama hakkını yememeli 150 cc ve 13.5 hp motora göre çok iyi bir yakıt oranı.her şeyi geçip sadece bu yüzden kullanılabilir.