TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arjantinli69 ve ben arka fonda.

Bugün yüzyüze geldik tanıştık apache den hemen bir muhabbet açıldı :)

Hafta içi görüşmek üzere abi.Saygılar :)

Yuvacık iyi geldi valla

214z0x1.jpg

olmak sadece ona munasıpdır derim dostum bizlere verdigi akıl ve fıkır aracıgıyla yönlenıriz biz yaratmaz üretiriz :cat:

ferhat kardeş yaratıcı olmak demek bir şeyler üretmek,çabalamak demek.anlamını google'dan bakabilirsin.yaratmak ayrı bir şey onu cenab_ı Allah a mahsustur.cümleleri iyi okumadan yorum yapınca böyle oluyor malesef.:cat:

ferhat kardeş yaratıcı olmak demek bir şeyler üretmek,çabalamak demek.anlamını google'dan bakabilirsin.yaratmak ayrı bir şey onu cenab_ı Allah a mahsustur.cümleleri iyi okumadan yorum yapınca böyle oluyor malesef.:cat:

yaa iyiki bir laf söyledim hemen polemik çıkmış topikte neyse hayırlısıyla yarında son parçayı takarsam fotoğrafları eklicem :queen:

arkadaşlar bu sym motorun fiyatlarını hakkında bilgi istiyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

3.500 Ama Onu alıcagına TVS Apache AL ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

Bana Gelen Maili size Aynen Yazıyorum...
Sayın Sarp Öğütlü;

Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.

Şu an Tvs Apache 2010 modeli bayilerimizde mevcut değildir.2010 model motorların haziran ayı itibariyle bayilerimizde satışa sunulması planlanmaktadır.

Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

TVS Destek Hattı
0 216 572 04 00

Hayırlısı Ama 4.700 KM Motor 3.500 Fiyat. Zaten 0 KM Apache 3650. Bilmiyorum Kardeş.

nihayet bu motorla alakalı bir kusur buldum... bu kusur motorun MARKASI. annemde babamda TVS yerine sürekli karıştırıp TSV DİYO markayı daha anlaşılır söylemi daha kolay yapmalıydılar. başka sorun bulamadım:D

arkadaşlar sahibinden de 25475333 nolu ilan ile apache mi satıyorum.
hepinize iyi günler.

hayırlı satışlar arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

Hayırlısı Ama 4.700 KM Motor 3.500 Fiyat. Zaten 0 KM Apache 3650. Bilmiyorum Kardeş.

senin bindiğin motorun markası neydi arkadaşım merak ettim doğrusu.vatandaş birşey satıyorsa pazarlık payı varsa pazarlık edersin yoksa pazarlık payı boşuna yorum yapmanın anlamı bence yok gibi.birde şu var sizin yörelerde elde kalan Apache var demekki istanbul'da arasanda 0 Apache bulamazsın malesef fiyatlar en son burda 4650 idi.fiyatları bölgenize göre yorumlamayın bence.

motorsikletimin yeni görünümünü görmelisiniz harika oldu resimleri yarın paylaşıcam merakla bekleyin.

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Son düzenleme:
hayırlı satışlar arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

senin bindiğin motorun markası neydi arkadaşım merak ettim doğrusu.vatandaş birşey satıyorsa pazarlık payı varsa pazarlık edersin yoksa pazarlık payı boşuna yorum yapmanın anlamı bence yok gibi.birde şu var sizin yörelerde elde kalan Apache var demekki istanbul'da arasanda 0 Apache bulamazsın malesef fiyatlar en son burda 4650 idi.fiyatları bölgenize göre yorumlamayın bence.

Şimdi Polemik Yaratmak istemiyorum da bir konuyu bilmeden Böyle Yorum Atmayalım. Ben Motoru İstanbul'dan 3.450 ye getirdim. ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Motor 10 Numara olmuş ellerinize ve Emeginize Saglık. Direksiyon Race Olmuş Çok güzel gerçekten.

gayet güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah;

o egzoz dan nasıl bi ses çıkıyor video çekebilirmisin.

Far ybr den galiba bir de gidon da değişiklik var tam anlamadım şimdi ama açıklarsan yaptıklarını daha yararlı olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar