süprizzzzzzz herşey bitsin öyle koyucam fotoyu :cat:
farı bana at fotosu olursa. ben de taktırabilirim güzelse
süprizzzzzzz herşey bitsin öyle koyucam fotoyu :cat:
farı bana at fotosu olursa. ben de taktırabilirim güzelse
dostum benimde düşmüştü 8 mmlik bir somun , yada bir cm tam hatırlayamadım al ıkı uç çeşit civatacıya dene olmazsa ugra en ıyısı
yaratıcı olmak lazım arkadaşlar.hazıra konmak yok öyle![]()
olmak sadece ona munasıpdır derim dostum bizlere verdigi akıl ve fıkır aracıgıyla yönlenıriz biz yaratmaz üretiriz :cat:
ferhat kardeş yaratıcı olmak demek bir şeyler üretmek,çabalamak demek.anlamını google'dan bakabilirsin.yaratmak ayrı bir şey onu cenab_ı Allah a mahsustur.cümleleri iyi okumadan yorum yapınca böyle oluyor malesef.:cat:
arkadaşlar bu sym motorun fiyatlarını hakkında bilgi istiyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
arkadaşlar sahibinden de 25475333 nolu ilan ile apache mi satıyorum.
hepinize iyi günler.
arkadaşlar sahibinden de 25475333 nolu ilan ile apache mi satıyorum.
hepinize iyi günler.
Hayırlısı Ama 4.700 KM Motor 3.500 Fiyat. Zaten 0 KM Apache 3650. Bilmiyorum Kardeş.
ferhat kardeş yaratıcı olmak demek bir şeyler üretmek,çabalamak demek.anlamını google'dan bakabilirsin.yaratmak ayrı bir şey onu cenab_ı Allah a mahsustur.cümleleri iyi okumadan yorum yapınca böyle oluyor malesef.:cat:

hayırlı satışlar arkadaşım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
senin bindiğin motorun markası neydi arkadaşım merak ettim doğrusu.vatandaş birşey satıyorsa pazarlık payı varsa pazarlık edersin yoksa pazarlık payı boşuna yorum yapmanın anlamı bence yok gibi.birde şu var sizin yörelerde elde kalan Apache var demekki istanbul'da arasanda 0 Apache bulamazsın malesef fiyatlar en son burda 4650 idi.fiyatları bölgenize göre yorumlamayın bence.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
![]()