TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Anladım kardeşim saol. Birde Apache Hava Filitresi Nerede Bilen Var mı? Temizlemek lazım.Birde Buji olarak ne Kullanıyor Ve Öneriyorsunuz ?

Apache nin son hali,Bu yazı artık bu şekilde geçiricek seneye allah kerim :)

2lkbedz.jpg

Gösterge panelinin aydınlatmasını led yapıcam bende en kısa sürede.

Devir saatimde bir problem var.Motor kapalıyken 0 da duruyor.Motoru çalıştırdığım zaman 4000devirde direk,Gaz verdiğim zaman 6000e çıkıyor orda sabit duruyor.Bu sorunu nasıl giderebilirim.İzmitte yetkili servis yok.Çoğu şeyi kendim yapıyorum.Tarif eden olursa bunuda düzeltebilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

Anladım kardeşim saol. Birde Apache Hava Filitresi Nerede Bilen Var mı? Temizlemek lazım.Birde Buji olarak ne Kullanıyor Ve Öneriyorsunuz ?

Sarp;

sol granaj kapağını yıldız tornavidayla aç önce;direk karşına çıkıcak zaten.Yanlış hatırlamıyorsam filtreyi 3vida tutuyor.Onları söktükten sonra hava filtresi senindir.

Buji NGK İRİDYUM derim benim fikrim bu.Motorda farkı fazlasıyla görürsün.

Abi Bende de Olmuştu Aynı Sorun. Akü ile ilgili olmustu Kornaya bastıgım zaman Devir 12 bine çıkıyordu. Kablolar dogrumu diye bir bak bence. Motorda 10 numara olmuş ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

Sarp;

sol granaj kapağını yıldız tornavidayla aç önce;direk karşına çıkıcak zaten.Yanlış hatırlamıyorsam filtreyi 3vida tutuyor.Onları söktükten sonra hava filtresi senindir.

Buji NGK İRİDYUM derim benim fikrim bu.Motorda farkı fazlasıyla görürsün.
Teşekkür Ettim abim Saolasın. Olayı bitirdim. Sadece Kurumasını Bekliyorum ;) =)) Bende İridium yada Bosh Düşünüyorum.

Bende korna çal farları yak devir saatinde tık yok;ki 55w osram var devir saatinde hiç oynama olmuyo :) sıyırdı heralde sıcaktan :)

hehe =)) Abi vallahi Ben Farı takarken Kablo sorun olusturmus ondan olmustu =)) Sonrada Akü bitti =))

Arkadaşlar 16mayısta MT nin buraya gezisi var.Başka illerden apache ile gelicek arkadaşlar varsa tanışmış oluruz bizde burda haberleşelim derim ben.Gidilcek yer çok güzel tavsiye ederim fix menü 15 tl manzarası ortamı fln gayet iyi olur.

Gelmeyi düşünenler varsa haberleşelim.

150 tvs

slm arkadaslar 2009 model apache var bende 10 ay oldu alalı tmm fobrasyon var tıtresım oluyor orjın dıslıde cok yapıyordu 14 luk taktım bıraz kestı alıstıgın zaman anlamıyorsun bıle performasn ıstersen tvs kalıte ve rahatlık ıstersen cbf kullanmadım hıc cbf ama ısmı yetıyor.tvs en dık rampada ıkı kısı cok rahat bır sekılde ıkıncı vıteste cıkıyor ama tvs cok yoruyor recıng havası vermısler dıreksıyon asagıda baya bır elın avucun agrıyor hele bıde ıkı kısıysen ısın zor ...tek hayalım ve sahıp olmak ıstedıgım honda cbr 600 f .....bol şans:queen:

kardeş benimde motorum aynı 2009 ama ben bu motorda titreşim var diyemicem çünkü okadarlık her motorda olur olsada çok azdır 14 dişli takınca orjinal olanla bir fark oldumu çekimde hızda .:wiinkk:

Buda oldu arkadaşlar. Aynamı Çalmışlar... Sadece Onu Çalsalar iyi. Kafayıda Çalıyorlarmış. 2-3 Conta gevşetmişler Sıkılmışlar. Ne Günlere Kaldık be. Vallahi Yazık ya.

slm arkadaslar 2009 model apache var bende 10 ay oldu alalı tmm fobrasyon var tıtresım oluyor orjın dıslıde cok yapıyordu 14 luk taktım bıraz kestı alıstıgın zaman anlamıyorsun bıle performasn ıstersen tvs kalıte ve rahatlık ıstersen cbf kullanmadım hıc cbf ama ısmı yetıyor.tvs en dık rampada ıkı kısı cok rahat bır sekılde ıkıncı vıteste cıkıyor ama tvs cok yoruyor recıng havası vermısler dıreksıyon asagıda baya bır elın avucun agrıyor hele bıde ıkı kısıysen ısın zor ...tek hayalım ve sahıp olmak ıstedıgım honda cbr 600 f .....bol şans:queen:

hayırlı olsun seninde apachin.direksiyonu ybr gidonu tak biraz daha yükseliyor ve ya cbf gidonu takabilirsin.birde gidonu fazla elinle sıkma avuç içlerin acımasın.ön dişliye gelince 15 yapın arka dişliyide 41 yapın aradaki farkı görürsünüz,tekere gelme olayı ve titreşim çok düşüyor,10-15 km arası hızda fark ediyor denemiştir.

Birde hava filtresini temizliyen arkadaşlara bir tüyo,filtreyi yıkadıktan sonra mazota sokun çıkarın sonra iyi bir şekilde mazot süzülsün ondan sonra filtreyi takın.yoksa yıkanan hava filtresinin üzerindeki toz tutucu yağ gitmiş olacak ve filre gözenekleri açılacak ve dışardan almış oldugu tozu direk sibop kafasına ve ordan piston kafasına alıcak sonuç kötü...

diğer bir problem gösterge ve lambalar.TVS de kronik sorun titreşimden dolayı gösterge saatleri ve lambalar problem çıkartıyor.saatlere çözüm yok malesef garanti varsa garantiden değiştiriyor servis.lambalarda sorun kolay çözülüyor led lamba kullanarak halledebilirsiniz......zincirinizi 600-1000 km arası gazyağı ile temizlerseniz dişli ve zincir ömrü uzun olacaktır.zincirinizi 500 km de bir zincir yağı ile yağlayın size tavsiyem. şimdilik aklıma gelenler bunlar :p izmitli arkadaş kısmetse hafta sonu gelmeyi düşünüyoruz izin işini halledebilirsek istanbuldan.

merhaba

Merhaba arkadaslar sonunda bende aranızdayım.Motorumu bugun devraldım.İlk test sürüşümde oldukca heyecan verici bir deneyim oldu dogrusu...:cat:

Hayırlı olsun kardeş. Bir sıkıntın olursa biz burdayız. istersen MSN'de Ekle.

ya arkadaşlar bu apache'nin sibop ölçüleri kaç olucaktı acaba,içinizde bilen varsa bir zahmet söylesin,şu siboplara bir ayar çekelim yoksa yerinden çıkıcak veletler.

hayırlı olsun seninde apachin.direksiyonu ybr gidonu tak biraz daha yükseliyor ve ya cbf gidonu takabilirsin.birde gidonu fazla elinle sıkma avuç içlerin acımasın.ön dişliye gelince 15 yapın arka dişliyide 41 yapın aradaki farkı görürsünüz,tekere gelme olayı ve titreşim çok düşüyor,10-15 km arası hızda fark ediyor denemiştir.

Birde hava filtresini temizliyen arkadaşlara bir tüyo,filtreyi yıkadıktan sonra mazota sokun çıkarın sonra iyi bir şekilde mazot süzülsün ondan sonra filtreyi takın.yoksa yıkanan hava filtresinin üzerindeki toz tutucu yağ gitmiş olacak ve filre gözenekleri açılacak ve dışardan almış oldugu tozu direk sibop kafasına ve ordan piston kafasına alıcak sonuç kötü...

diğer bir problem gösterge ve lambalar.TVS de kronik sorun titreşimden dolayı gösterge saatleri ve lambalar problem çıkartıyor.saatlere çözüm yok malesef garanti varsa garantiden değiştiriyor servis.lambalarda sorun kolay çözülüyor led lamba kullanarak halledebilirsiniz......zincirinizi 600-1000 km arası gazyağı ile temizlerseniz dişli ve zincir ömrü uzun olacaktır.zincirinizi 500 km de bir zincir yağı ile yağlayın size tavsiyem. şimdilik aklıma gelenler bunlar :p izmitli arkadaş kısmetse hafta sonu gelmeyi düşünüyoruz izin işini halledebilirsek istanbuldan.

abi siz gelin gri apache'm ile orda olcam :) Darbukamı alıcam yanıma biraz çalıp söyleriz kafa dağıtalım izmitten benim arkadaşlarıda ayarlamaya çalışıyorum ama hala nerden gelincek kesin birşey söylenmedi.Otoban mı E5mi belli değil hala..

Az evvel TVS'yi arayıp sordum, yeni modeller Haziran ayında bayilere gelecekmiş. RTR 160 kasasında 150 cc'lik motorlar gelecekmiş. Müşteri temsilcisi 150 cc modelin yeni model olduğunu ve motorunun da yeni olacağını (çok emin konuşmadan) söyledi.

arkadaşlar bende TVS apachi var 2009 model rahatlığı duruşu servis ağı lastikler motor performansı vb tüm özellikleri ile ybr den güzel iki motoruda kullandım ben ama apchi gerçekten ybr ile kıyaslanamaz ve hondaylada kıyaslanamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar