TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

big_17970179zaw.jpg

far süper olmuş. apachenin far şeklini açıkçası sevmiyordum . hatta yuvarlak far daha çok yakışıyorgibiydi.

önden tam foto var mı

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler çok doğru bir laf.. Benim de yuvarlak farlar hoşuma gitmiyor.. TVS farına böyle küçük bir değişiklik yapınca normalinden (BENCE) daha da güzel oluyor (normali de güzel)..

Orjinal farı benimde hoşuma gitmiyor açıkçası fakat TVS'ye orjinallik katıyor TVS olduğunu anlıyorsun hiç değilse özgün bir far şekli.

Bu nedenle ufak değişiklik yapmıştım uzun zaman oldu yakıştı gibi ama çıkarmadım o yüzden: ) Şuan eski haline döndürdüm satıyoruz diye oda gidicek 2 güne motor dediğim gibi hayırlısıyla: )

@osmaniyeli önden fotolar;

big_17970179i4o.jpg

15461_179815353878_676488878_2850321_193762_n.jpg

Son düzenleme:
Bende' de 2009 model vardı, bu sorun baya can sıkıcı idi. 2 sefer garanti den gösterge değiştim. Ama servislerde göstergeyi tamir edebiliyorlar.

arkadaslar apache almayi dusunuyorum.ancak ben motorda konfor ariyorum bu yuzden kullanan arkadaslar apache nin konforu ve titresimi hakkinda bilgi verebilirmi?
ozellikle titresim konusunda hassasim.

linkteki motoru almak istiyorum yorumlariniz nedir?

http://www.sahibinden.com/acele_satilik_2009_model_4_500_kmde-33WQQaXQQ18819547WQQpXQQdisplayitem

ilandaki motor için mesaj attım, biriyle anlaşmış, umarım sensindir, kaçırdım :) hergün bakıyordum ilanlara oysa :salut:

Arkadaşlar bugün o ilan koyulur koyulmaz biz şahısla irtibata geçtik. Verdiği telefon numarasına başkası çıktı. Benim motorum gri, neden böyle bişey yapmışlar bilmiyorum dedi. Yani ilan sahte, şikayet ettik yakında kalkar.

Evet de birilerinin duyması iyi oluyor :)

14 dişli taktım, kalkışta aniden şahlanması azaldı... Vites araları biras uzadı, uzun yolda yakıtı düştü... 4.viteste 115-120 km görebiliyorum...:cat:

Arjantinli69 ve Sysroot,

her ikinizin motoru da çok çok güzel olmuş, maşallah diyelim kazasız belasız... Sysroot sen de satıyormuşsun, inşallah kıymetini bilen birine gider, Allah yeni makineni gönlüne göre versin :) Amma dua ettim :))))

Bu resimler yeni Apache fanları oluşmasında faydalı, resimler için bana gösterdiğiniz sabra teşekkür ederim :):cat:

Tubis apla:mrgreen:
antalya'dasın galiba syroot un apaçiyi de düşünebilirsin
2. günden sonra satmazsa:)

Benimki gidiyor büyük ihtimalde, Antalya'daki bütün Apache ilanlarını bilirim Apachesi olanlarda benim motorumu bilir görünüm olarak az farklı olduğundan :) Yardım isteyen olursa Antalya'da Apache konusunda yardımcı olurum hangi motorcunun Apache'den anladığıdan tutun servisler konusundada bütün servislerini dolaştım acı tecrübelerimiz oldu ama tecrübe oldu yani :) Egsoz modifiyeleri olsun & Zenon vs.. yardımcı olurum.

Antalya'da tek 2009 satan benim şuanda ilanlara bakarsak tabi.Benimkide satılıyor 2009 şuan yok satan , arkadaşımın var 2009 model 6000 km'de onunda satmaya niyeti yok gibi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

14 dişli taktım, kalkışta aniden şahlanması azaldı... Vites araları biras uzadı, uzun yolda yakıtı düştü... 4.viteste 115-120 km görebiliyorum...:cat:

Benimkide 14 dişli , tabiki rahatlatıyor motoru en ideal 14 Dişli Apache'de.
Ben 15'de taktım berbat oldu motorun özelliği zaten seriliği , 15 dişli seriliği kesti resmen motorda:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

uzun yolda nasıl gidişi bende dusunuyorum aslında ama tam karar veremedım yokuslarda rampalarda nasıl ivlenmesi felan nasıl değişiklik varmı 14 dişlide

Arjantinli69 ve Sysroot,

her ikinizin motoru da çok çok güzel olmuş, maşallah diyelim kazasız belasız... Sysroot sen de satıyormuşsun, inşallah kıymetini bilen birine gider, Allah yeni makineni gönlüne göre versin :) Amma dua ettim :))))

Bu resimler yeni Apache fanları oluşmasında faydalı, resimler için bana gösterdiğiniz sabra teşekkür ederim :):cat:

Estf. sabır falan ayıp oluyor :) Elimizden geldikçe yardımcı oluruz şayet bizde buradan yardım alarak Apache aldık :) Yeni makinam için sağol inş arıza çıkmaz paylaşırım zaten sizinle: )

Estf. sabır falan ayıp oluyor :) Elimizden geldikçe yardımcı oluruz şayet bizde buradan yardım alarak Apache aldık :) Yeni makinam için sağol inş arıza çıkmaz paylaşırım zaten sizinle: )

:) Aslında ben benim makinenin resimlerini hala koyamadığım için gösterilen sabrı kastetmiştim ama ince düşünceli bir kardeşimiz olduğun belli,bunlar güzel yanlış anlamalar :):cat: Ancak haklısın, bu forumdaki resimler gerçekten de biröok insanın Apache almasına faydalı oluyor.

Sakıncası yoksa yeni makine ne düşünüyorsun sorabilir miyim?

:) Aslında ben benim makinenin resimlerini hala koyamadığım için gösterilen sabrı kastetmiştim ama ince düşünceli bir kardeşimiz olduğun belli,bunlar güzel yanlış anlamalar :):cat: Ancak haklısın, bu forumdaki resimler gerçekten de biröok insanın Apache almasına faydalı oluyor.

Sakıncası yoksa yeni makine ne düşünüyorsun sorabilir miyim?

Güzel sözlerin için teşekkürler :rendeer:
Sabredemeyiz koy resimlerini falan dermişim :p
Hocam düşünme aşamasını geçtik , Kawasaki ER5 alıyoruz hayırlısıyla :)

Türkiye'de olmayan Apache RTR 160 CC Fi Modeli Full Enjeksiyon

tvs-apache-rtr-fi-yellow-4.jpg

tvs-apache-rtr-fi-yellow-3.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok acil bir sorum var. Kimi tvs 160 kadran, kimisi 140. Hangisi kaç model oluyor bilgisi olan acil yazarsa sevinirimmm...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tvs 150 nin kadranı 160 gösteriyo 140 gösteren 125 likler olabilir tam emin deilim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar