TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşekkürler okanco... Sanıyorum forumun geneliyle tanışmayı kastediyorsun? fotolar en kısa zamanda gelecek, önce bir çekeyim de :)

Evt forum genelinde kastediyorum.. Ben motosikletimi alıcam anında çekerdim fotolarını.. En küçük ayrıntılarını bile :)

Az kaldı ama ben de alacağım kısmetse.. ~4 ay ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldın yenı arkadaş okanco sen ne almayı dusunuyosun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı olsun kardeşim allah gönlüne göre versin güzeldir apache bende 3 aylık felan :) bende yenı sayılırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 ----------

motor 3 aylık :p

Son düzenleme:
Evt forum genelinde kastediyorum.. Ben motosikletimi alıcam anında çekerdim fotolarını.. En küçük ayrıntılarını bile :)

Az kaldı ama ben de alacağım kısmetse.. ~4 ay ;)

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, allah gönlüne göre versin:) Ben aldım motoru, doğru ofise, vakit yok resim çekmeye :) Kafiyeli oldu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------

hoş geldın yenı arkadaş

Hoşbulduk :cat:

hoş geldiniz TVS ciler.sayı artıyor gibi yavaş yavaş.:p aman Allah kaza bela vermesin,yolumuz açık depomuz dolu olsun.:) yokmu ilginç TVS resimleri arkadaşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam kaptan hoş geldın benım iş saatım geldı resımlerı paylaşalım:)) forum canlansın

bende işe gidicem hakan sana hayırlı işler dilerim :p akşam yine iş yerinde şu apache yi biraz canlandırayım diyorum

hoş geldiniz TVS ciler.sayı artıyor gibi yavaş yavaş.:p aman Allah kaza bela vermesin,yolumuz açık depomuz dolu olsun.:) yokmu ilginç TVS resimleri arkadaşlar.

Bu ekonomik krizde motoru aldıktan sonra depoyu bakalım nası doldurcaz.. İçine su dökeriz artık.. (Sudan kasın anladınız siz onu xD)

Üstat, motorun üzerinde oynamalarla ilgili ilginç resim beklemeyin benden, ben sade seviyorum çünkü :) Ama güzel kareler yakalarsam müsait bir zamanımda seve seve paylaşırım:cat:

Bu topic çok faydalı ve düzgün bir topic, buraya üye olsun olmasın gayet iyi bilgiler öğreniyorlar apache hakkında, topicin canlı ve hareketli olması herkes için faydalı olur diye düşünüyorum...

bizde topik canlı kalsın diye ugraşıyoruz ama tıkır mıkır hesabı gidiyoruz işte.birde derler TVS hızlı,kimse tutamaz yakışıklı motorlar nerde :p derken ben bir kaç foto yapıştırayım bari hareket olsun yorumları sonra alırız artık :p

bu da mavi led takmış oldugun ön far görüntüsü

tank ped de güzel durmuş gibi ne de olsa Türk bayragı her daim güzel duruyor:p

ön far güzel gibi

sökülmüş hali pekte çirkin duruyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------

değişik açılardan bir kaç foto daha :p

gösterge içine beyaz led taktım akşam çok güzel duruyor :p tavsiye ederim sizlere de

evet gelsin fotolar :)

ilandaki motor için mesaj attım, biriyle anlaşmış, umarım sensindir, kaçırdım :) hergün bakıyordum ilanlara oysa :salut:

Satılık TVS arıyorum arkadaşlar, alıyorum artık sonundaaaaa...

Hayırlı olsun şimdiden , Apache kullanıyorum 1 senedir , hayırlısıyla Pazartesi Kawasaki ER5 alıcam :p

Antalya'dan yardıma ihtiyacın olursa ederim , benim TVS vardı satılık ama gidicek 2 güne kaçırdın :p

Çoğalıyor TVS'ciler ; önyargı kırıldıkça ve motora binildikçe inmek istemiyor binenler :)

Bendende bir resim gelsin :p Aranızdan ayrılıyorum ama bu topicte olucam :)

big_17970179zaw.jpg

Son düzenleme:
big_17970179zaw.jpg

far süper olmuş. apachenin far şeklini açıkçası sevmiyordum . hatta yuvarlak far daha çok yakışıyorgibiydi.

önden tam foto var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar