bu arada apache lere zenon far takınca cıkan akü bitirme problemi çözülmüştür.2 saatlik bir operasyondan sonra rahat bir şekilde zenon farınız açık 7/24 gezebilrsiniz.zenon far takıldıktan sonraki maliyeti 120tl dir.düzceye motorunuzla gelmeniz gerekecektir.ilgilenenler [email protected] adresinden faydalanabilir.
[ımg]http://img35.imageshack.us/img35/9292/photo0028g.jpg[/ımg]
[ımg]http://img504.imageshack.us/img504/706/photo0029d.jpg[/ımg]
kütahya simavda 2009 trafik çıkışlı bir apaçhe var satılık temiz 3 aylık motor 2300 km de
2400 e bırakıyor sahibinden bakabilirsin
arkadaşlar ben 2010 model aldım motor bende ama agustos ayında trafige çıkacam 2010 model olması için siyah renkte ve 3600tl fiyata aldım ayrıca motorun plakası vergisi ve sigortası aldıgım firma ödüyor.
Bu gün benzin testinden de başarı ile geçti 138km de 93,20 TL benzin alarak bir başarıya daha imza attı) Ben apache mi çoook seviyorum kokluyor...
Burada bir yanlışlık olmasın.. 138 km de 93,20 Tl. Kontrol etmende fayda var...
arkadaşlar ben apache motoru osmaniyeden aldım.daha sıfır km de bizim burda fiyatlar baya uygun 3600TL vergi,sigorta,plaka satan firmaya ait ayrıca agustos ayını bekleyin motorunuz 2010 model olarak alabilirsiniz.
arkadaşlar ben apache motoru osmaniyeden aldım.daha sıfır km de bizim burda fiyatlar baya uygun 3600TL vergi,sigorta,plaka satan firmaya ait ayrıca agustos ayını bekleyin motorunuz 2010 model olarak alabilirsiniz.
evet arkadaşım,nereden aldığını ve telefonunu yazarsan sevinirim.herkes faydalanır bence.:cat:
abi ben de kartı vardı ama kaybettim sanırım. bulurum numarasını bayi ile konuşmak isterseniz. ben de gidip konuşabilirim fiyat ve taksit seçeneklerini
2,el motor alıcak arkadaşlara bir öneri
1. zincir ve dişlilerine bir bakın ne durumda(zincir+işçilik=100-120tl arası)
2.lastiklerin durumu 1 lastik =45-65 arsı en ucuzu
3.motor sağından solundan yağ atmışmı (fazla sıkıştırılmış )
4.rolantide çalışması nasıl (teklememeli)
5.arkadan bakınca 2 lastik hizası düzmü(kazası filan varmı gibi)
6.göstergeler sağlıklı çalışıyormu
7.ayak marşı ne durumda(basınca sert ise kompresyon iyi gibi-motor durumu)
8.fren balatalarının durumu
neden yadığıma gelince bunlardan bazıları eksik arızalı olunca cepten çıkıcak para en az 250 tl ve üzeri.sonuç 2.500 tl motor al 300-500 harca alsana yeni fiyatı.
kazasız belasız sürüşler dilerim.![]()