TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar sizce yakıt nasıl??

466 km 47 tl 2 kişi 8000 devir sürekli
100 km 5.50 tl 2 kişi 5000 devir süerkli

Yeni motorun çok güzelmiş güle güle kullan yanlız aynası yok galiba takıcakmısın yoksa senmi çıkardın?(Haaa birde Bws çok yakışıklıymış yahu)

Yeni motorun çok güzelmiş güle güle kullan yanlız aynası yok galiba takıcakmısın yoksa senmi çıkardın?(Haaa birde Bws çok yakışıklıymış yahu)

sağolasın bws tam eğlence idi ya aynaları ben söktüm alttan vidaları sıkılacak oynamasın diye 1 kaç güne takarım ahh bws m manyak tı yanlız 85 90 km hıza kadar cbf ybr yetişemezdi

sağolasın bws tam eğlence idi ya aynaları ben söktüm alttan vidaları sıkılacak oynamasın diye 1 kaç güne takarım ahh bws m manyak tı yanlız 85 90 km hıza kadar cbf ybr yetişemezdi

:) Anladım.Bu Bws'nin yeni jenerasyonu çıkıcaktı scooter/cross karışımı birşey fotoları vardı ama ses yok.:)

sağol dostum bi 20.000 km göreyim ondan sonra sağlıklı ise düşünmeden yaptırırım daha motor yeni bu arada bir iki foto atam bari :cherry:

araya karışmış:cherry:

hoca maş. çok güzel makına o resımlerde 2 ezelı rakıp var 1. belli :mrgreen:

yahaya olurmu acaba

ybr ye olurmu gülüm bu sekman işi

yapılmasına yapılır ama sıkıntı yaratır sana sonra krank kırar ya da kol çıkartır sadece rektefeyle büyütebilirsin bide subaplarla oynayabilirsin bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar