TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor ıyı olmus ta hacı su kafalık falan taksan bıraz daha heybetlı durmazmı acaba
:silent:

Yavvv ben jantlara ısınmaya çalışıyorum :silent:

kötü mü ki abi?? ama bide şöyle birşey var jantlar tekrar boyanacak..
bu sefer gündüz ışık toplayıp gece parlayan bi boya türü var tam anlamıyla fosforlu boya.. bu şekilde bi çalışma yapılacak araştırma içerisindeyim..

Kesinlikle turuncu derim. Bana gönderdiğin resimde motor çok iyi duruyordu Murat. :cat:

Bıde muro ses werse ıcım yanmıcak kesın cbf 150 lımı tws apachemı topicinde yenı acılan.kawga cıkarmıstır orda
kesın

:cyclopsan:p:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
ben artık topikte değil pistlerde cbfle karşılaşcam :queen:
bakalım fosfor turuncu olur mu acaba benim motor..?

bende alımde su apacheyı sen tokatlama gor butun hondacıları kanser etcam motoru cekıp benzınle yakacaklar sınırden :queen::queen::queen:

su 160 lıkta gelse cok kıng olcak abı dehset makına 5000 ytl de olsa alacam onu ya ama bıraz sabır lazım gelmesını beklıoz bende hıc sabırlı dıılım :D:cherry:hindis... gıdecam alacam gelcam ::queen:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar, basima kotu bir sey geldi sabah sabah. izmir alsancak'a girerken ışıklarda durmak için normal bir şekilde yavaşlarken birden arka fren kitlendi. allahtan tam o sıra yol boştu ve yavaştım. kenara çektim baktım. pren pedalı kitlenmiş. bir siyah demir (ne oldugunu bilmiyorum) çıkmış. birazdan servisi arayacağım bakalım neler çıkartacak başıma.

merhaba arkadaslar, basima kotu bir sey geldi sabah sabah. izmir alsancak'a girerken ışıklarda durmak için normal bir şekilde yavaşlarken birden arka fren kitlendi. allahtan tam o sıra yol boştu ve yavaştım. kenara çektim baktım. pren pedalı kitlenmiş. bir siyah demir (ne oldugunu bilmiyorum) çıkmış. birazdan servisi arayacağım bakalım neler çıkartacak başıma.

geçmiş olsun arkadaş allah beterinden saklasın

gecmıs olsun sonucta allah yapısı dııl kul yapısı :mrgreen:ınsanlar bıle bozuluyo hastalanıo :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar