S.a. epey bir aradan sonra uğrayayım dedim
Geçen yaz taktırdığım michelin lastiklerden arka lastik tel mi atmış ne yapmış, onarılamadı ve yine şambrel taktık içine
Yani 1 yaz sonrasında lastik pert oldu diyebilirim. Ama yol tutuşu güzeldi. Arka lastiği yine tubeless olacak şekilde birşeylerle değiştireceğim ama bu sefer michelinden uzak duracağım. Metzeller falan bişiler bakacağız artık.
Gösterge ampullerimi ta bilmemkaç sayfa önce led yaptığımı yazmıştım
O gün bu gündür daha patlamadılar
@hurricane_cbr arkadaşım, bilmemkaç sayfa önce alıntı yapmışsın bu hususla ilgili olarak ama bir düzeltme yapayım, sadece ben gösterge ledlerini değiştirdim. Yani stoplar vs.vs. normal ampulleriyle.
Not: Bu arada motorun sanırım başına birşeyler gelmiş geçmiş olsun.
Haftasonu ben de ufak bir kaza atlattım diyebilirim, kampanayı sabitleyen çubuğun civatası çıktı TEM'de 100 le giderken, kampana yarım kitledi zor bela kenara geçip, taaa küçükçekmeceden aydın ustaya kadar ön frenle gittim.
Allahtan yanımda takım vardı da sıkışan yerleri sökebildim
Sadece gösterge ampulleri (5 watt x 8) led olarak çalışıyor. (Bu arada, taktıktan kısa bir süre sonra power, econo led ampullerim yanmıştı ama diğer ampullerim hala sağlam

)
Arka lastiği yaza kadar gene değiştireceğim, şambrel bana göre değil, lakin her yaz 2-3 kere lastik patlatıyorum
Taktığım lastikle ilgili izlenimlerimi yazarım.