TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi daha turboyu alabiliyorum sadece cuma günü bende turbo ama montaj için daha çok şeye ihtiyaç var.. 1 2 ay içerisinde tamam olacak..

abi turbo bu..

Son düzenleme:
abi daha turboyu alabiliyorum sadece cuma günü bende turbo ama montaj için daha çok şeye ihtiyaç var.. 1 2 ay içerisinde tamam olacak..

abi turbo bu..

hocam tek kelimeyle "sen manyaksın" :queen: (iki kelimeyle oldu ama idare et)

manyak derken bu motosiklet olayını aşmışsın anlamında yani. iyi manada :bounce:

hiç sanmam o modifikasyonu kaldırabileceğini yapma kardeşim ya böyle çılgın şeyler..:mrgreen:

gerçi adamlar mobiletle 150 km hıza çıkabildiklerine göre 150 lik makineye turbo taktın mı 200 görürsün artık :D yanlız yolda başlar parçaları tek tek dökülmeye :)

abi turbo bu..

bu turbo senin motoya büyük değilmi
2.5 luk transitin turbosu da bukadar
senin eksoz dan çıkan gaz bunu döndürebilir mi
eğer yaparsan haber ver
ben de yapayım
ne kaçar ama

arkadaşlar cqn3517 nickli can abi den alıyorum turboyu o kendi keeway matrix marka scooterina uygulamış ve baya olumlu bi sonuç elde etmiş... bu turbo büyük bi turbo aslında arabalara da uygulanabiliyor fakat gerekli ayarlamalar yapıldığında 0.2, 0.3 ya da max. 0.5 bar basınç uygulandığında benım scooterıma rahatlıkla uygulanabiliyor. benim motora da gerekli profesyonel çalışmalar yapıldığında aynı şekilde sonuç alacağımı söylüyor öyle ki; benim motor 125 cc 6.5 hp ama motora bunları uygulayıp varyatörle kayışta performans olanları ile değiştirilip gerekli modifikasyon yapılınca Derbi GP1 modeli olarak bilinen 250 cc 22 hp bi motorla kalkış yapabileceğimi söyledi..
kısaca bütün modifikasyonları yaptıktan sonra motor tam gaz açıldığında 250 cc ve 25 hp ye yakın bi güç elde edicem inş. bu motora bu uygulamaları düzgünce uygulayabilirsek İstanbul'da tek olacağımı düşünüyorum aynı TVS Apache'mde olduğu gibi..
bakalım neler olacak..

peki can arkadaşımız motorundan neden çıkartmış turboyu çok merak ettim. İnş. senin için hayırlısı olur

Son düzenleme:
kardes bu turbo pahalıdır. tvs apacheye takılabilirmi ama seninkinin biraz kücügü büyük olmaz yer yok tvs de ne kadara aldın turboyu izmirde bulabilirim bende denicem

hurricane yine yaptın yapacağını ha insanları yine deli deli şeylere sürüklüyorsun bakalım sonu inşallah iyi olur sen gel izmire taşın bak lafımı dinle :mrgreen:

motor aksamında soruna neden olmazmı bu turbo olayı acaba??? sonuçta 125 cc lik bi çin scooteri bu 6 bucuk beyirlik motorunun bile ne kadar çok sorun çıkardığını motor ustalarını zengin ettiğini biliyoruz. tvs yapsan bile yuh derdim ama bu direk imkansız gibi geliyor.

birde ne kadara mal oluyor acaba ? onu üstüne koyup vitesli alırdın ustam... gs 500 alana kadar körelmesin sol ayağınla sol elin :p

arkadaşlar TVS Apache miz bir kere daha ünlü oldu :)) dün tv de kanalları gezerken adanalı dizisine denk geldim bi motor durdurdu baktım apache :) kuryeden aldı gitti ama hız yapmıyo dedimki işte yavaş yavaş hak ettiği yere geliyor :))))))

abi yapma şöyle ya :mrgreen:
ben neler neler yaptım saygısızın açıklama olarak yazdıklarına bakın yaw:cyclopsan

sadece

2008 model modifiyeli cift abarth egzoz sıfır mıshlen pılıot lastik. vşiraj lastiği cok temiz 8600 km de tertemiz apache

ayıp yaw :pale:

anlamadım motor eskiden seninmiydi adam yeniden mi satıyor
bi de mishlene bayıldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar