Valla bu motorun da evrim geçirmiş halini şimdiden merak ettim. Dur bakalım nasıl birşey olacak Murat' ın elinde :wiinkk::rendeer:
bakalım abi bi projem var şuan onu yapcam inş. 1 2 aya kadar görsel değil performans açısından manyak birşey olcak keşke imkan olsaydı da Apache'ye takabilseydim modifiye parçaları..
kevın saol apachenin beyaz sinyal camı piyasada yok ne uyduralım sinyallere yorumları bekliyorum arkiler
bence beyaz güzel durmaz.. şöyle ki.. takacağın beyaz sinyaller büyük ihtimalle çin malı motorlarınkınden olacak onlarında sapları oldukça uzun.. bence çirkin olur.. küçük olanlar da farkedilmez kanımca o yüzden orjinalleri ayrıca park ampullerine bağlarsan süper olur..
hurricane kardeşim özledik vallaha seni ve apache ne yaptığın delilikleri benim eski motorumdan kullanıyorsun şu anda oda zevklidir haa yamandır...
abi Apache'mi mafettiler yaw bi kere düştüler sola direksiyon topuzu gitti sonra çamurluktaki sinyal kırılmış bide geçende arkadaşın ayağını araba ezmiş motoru atmış yere kafa granajdaki cam kırılmış borular paslı durumda.. yani o artık iflah olmaz :salut: ama bakalım bu ne olacak :mrgreen: kalkışlarda çok pasif kalıyor abi onu anlayamadım ben :silent:
o konuda haklısın ama sinyallerin sarı olması çok sırıtıyo
bu arada lastik fiyatlarından haberi olan arkadaşlar varsa fuarda michelin sordum çifti 170 lira dediler uygun mu ?_? bide metzeller bakmak lazım oyuncağımın ayakkabıları eskidi
söylemeyı unuttum sinyal konusunda ısrarcıysan sirkeciye uğra...
lastik olarak istanbuldaysan hasanpaşada aydın motora gitmeni öneririm continental satıyorlar oldukça kaliteli ve fiyatı uygun...
başka soru :silent::bounce: