TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Son düzenleme:
kevın saol apachenin beyaz sinyal camı piyasada yok ne uyduralım sinyallere yorumları bekliyorum arkiler

hurricane kardeşim özledik vallaha seni ve apache ne yaptığın delilikleri benim eski motorumdan kullanıyorsun şu anda oda zevklidir haa yamandır...

kevın saol apachenin beyaz sinyal camı piyasada yok ne uyduralım sinyallere yorumları bekliyorum arkiler

Neden beyaz arıyorsun ki? Gündüz gözüyle beyaz camın görünme olasılığı daha azdır ve kazalara davetiyedir. Yine de sen bilirsin. Nereden bulacağın konusunda yardımcı olamayacağım ama diğer bilen arkadaşlar sorununa el atacaklardır. Sağlıcakla...:rendeer:

o konuda haklısın ama sinyallerin sarı olması çok sırıtıyo

bu arada lastik fiyatlarından haberi olan arkadaşlar varsa fuarda michelin sordum çifti 170 lira dediler uygun mu ?_? bide metzeller bakmak lazım oyuncağımın ayakkabıları eskidi :)

Son düzenleme:
Valla bu motorun da evrim geçirmiş halini şimdiden merak ettim. Dur bakalım nasıl birşey olacak Murat' ın elinde :wiinkk::rendeer:

bakalım abi bi projem var şuan onu yapcam inş. 1 2 aya kadar görsel değil performans açısından manyak birşey olcak keşke imkan olsaydı da Apache'ye takabilseydim modifiye parçaları..

bence beyaz güzel durmaz.. şöyle ki.. takacağın beyaz sinyaller büyük ihtimalle çin malı motorlarınkınden olacak onlarında sapları oldukça uzun.. bence çirkin olur.. küçük olanlar da farkedilmez kanımca o yüzden orjinalleri ayrıca park ampullerine bağlarsan süper olur..

hurricane kardeşim özledik vallaha seni ve apache ne yaptığın delilikleri benim eski motorumdan kullanıyorsun şu anda oda zevklidir haa yamandır...

abi Apache'mi mafettiler yaw bi kere düştüler sola direksiyon topuzu gitti sonra çamurluktaki sinyal kırılmış bide geçende arkadaşın ayağını araba ezmiş motoru atmış yere kafa granajdaki cam kırılmış borular paslı durumda.. yani o artık iflah olmaz :salut: ama bakalım bu ne olacak :mrgreen: kalkışlarda çok pasif kalıyor abi onu anlayamadım ben :silent:

o konuda haklısın ama sinyallerin sarı olması çok sırıtıyo

bu arada lastik fiyatlarından haberi olan arkadaşlar varsa fuarda michelin sordum çifti 170 lira dediler uygun mu ?_? bide metzeller bakmak lazım oyuncağımın ayakkabıları eskidi :)

söylemeyı unuttum sinyal konusunda ısrarcıysan sirkeciye uğra...

lastik olarak istanbuldaysan hasanpaşada aydın motora gitmeni öneririm continental satıyorlar oldukça kaliteli ve fiyatı uygun...

başka soru :silent::bounce:

Son düzenleme:
bakalım abi bi projem var şuan onu yapcam inş. 1 2 aya kadar görsel değil performans açısından manyak birşey olcak keşke imkan olsaydı da Apache'ye takabilseydim modifiye parçaları..

bence beyaz güzel durmaz.. şöyle ki.. takacağın beyaz sinyaller büyük ihtimalle çin malı motorlarınkınden olacak onlarında sapları oldukça uzun.. bence çirkin olur.. küçük olanlar da farkedilmez kanımca o yüzden orjinalleri ayrıca park ampullerine bağlarsan süper olur..

abi Apache'mi mafettiler yaw bi kere düştüler sola direksiyon topuzu gitti sonra çamurluktaki sinyal kırılmış bide geçende arkadaşın ayağını araba ezmiş motoru atmış yere kafa granajdaki cam kırılmış borular paslı durumda.. yani o artık iflah olmaz :salut: ama bakalım bu ne olacak :mrgreen: kalkışlarda çok pasif kalıyor abi onu anlayamadım ben :silent:

tavsiyem kayışını değiştirmendir o zaman farklı kalkar gibi.. dişleri aşınmış olabilir 151rs nin

hıı şimdi anladım kardeşim onun hakkında pek bişey diyemeyeceğim ama 125 lik olduğu için kesmez artık onlar seni:cherry:

ama 125 lik bile olsa kalkışı biraz iyi olmalı kanımca zira bianchi mach1 (150 cc) de aynı şeklde pasıf kalıyo :silent:

beygir gücü 7,5 mu yoksa 9 mu ona bi bak derim. birde kaç devir dakikada yakaladığına bağlı son gücü.

aslında bu bizim elimizde apacheciler olarak toplanıp güzel bi şehir turu bi mangal oy oy oy düşünsene trafikte arka arkaya apacheler cbf çilere ibret olacak bi görüntü olur :D :D

Aslında güzel fikir ama bu sitede fazla aktif apache üyesi yok. Toplasan ist.ten 3-4 kişi. Onları da denk getirmek aynı güne zor gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar