TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha ybr ye rakip bi model

Aslında güzel fikir ama bu sitede fazla aktif apache üyesi yok. Toplasan ist.ten 3-4 kişi. Onları da denk getirmek aynı güne zor gerçekten.

sağlık olsun

yamaha ybr ye rakip bi model

:queen::queen::queen: yok arkadaş ne haddine tvs nin apache kiiim ybr ye rakip olmak kim :queen::queen::queen:
ybr yi geçmek için yolda 5. vitesi kullanmana gerek yok :queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar varmı çok temiz sıfır ayarında apache almayı düşünen. Ben Ekim 2008'de sıfır aldım. 35 lt kappa topcase ve aparatı ile 4,000 ytl almıştım. şuan 3300 kmde 3.000 ytl'ye vericem. 2. bakımı yeni yaptırdım daha. Aydın ustada. Almayı düşünen varsa görüşelim

Arkadaşlar varmı çok temiz sıfır ayarında apache almayı düşünen. Ben Ekim 2008'de sıfır aldım. 35 lt kappa topcase ve aparatı ile 4,000 ytl almıştım. şuan 3300 kmde 3.000 ytl'ye vericem. 2. bakımı yeni yaptırdım daha. Aydın ustada. Almayı düşünen varsa görüşelim

Hayırdır Reco :silent:

kardeşim sende haklısın ama 3000 liraya zor satarsın noter satış falan olucak alacak kişye 3350 liraya mal olacak sıfırı 3250 lira olunca biraz mantıksız oluyor sanki ama almak isteyen arkadaş olursa yönlendiririm sana..:cat:

Hayırdır Reco :silent:

yaa arkadaşlar allah kısmet ederse yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum. Yenge adayınız motora binmiyen bi kişilik. Aile durumu söz konusu oluncada motosiklet ihtiyaç olmaktan ziyada keyfi oluyo. araba almak daha hayırlı diye düşünüom. Hiç satasım yok ama durumlar böyle. Birisi gırtlağıma yapışana kadar satmıcam inş. Memnunum yaa:) ne bilim böle graip hallerdeyim işte.

Herşeyin hayırlısı olsun kardeşim. Saygı duyarız.. Allah tamamına erdirsin inşallah. :rendeer::rendeer:

ben düşünüom balık tutma olimpiyatlarına katılmayı. Tabii hava muhalefetyi olmazsa. Ayıptır söemesi biraz tatlı su motorcusuyum da :)

Ben hümanist biri olarak balık tutamam bea :p Ama ortam olması açısından katılabilirim. Zaman uyarsa tabi.

Bu arada Murat bianchi yi turboladın mı :mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim orjinal ön dişli 13 dü değilmi?deniyenlerin yorumu nasıl 15 sanırım çok büyük olur ne dersiniz?14 düşünüyorum ben?

dişli değiştirenlerin çoğu 14 takıyo memnunlar ama motor seriliğini kaybediyomuş bence orj. dişlisi en ideali

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar