TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben fura gittim ama tvs apachenin sergilendiğini görmedim hiç. Bi tek bizim mt standının yanında bi kırmızı apache vardı tek başına bie ikinci el bölümünde siyah bi apache vardı satılık inanın hiç standına raslamadım gerçi pek aramadım da. Ama eğer yanılmıyosam apache fuarda yoktu

teşekkür ederim hurricane_cbr ampulleri değiştirdim bu işi serviste yaptırdım ampullerin tamamını led ampulle değiştirdik inşallah tekrar patlamaz. ayrıca hava ayarını cihazla ölçerek yaptı ama eksozdan gelen pat pat sesleri kesilmedi o sesi kesmek için eksoz dönüşüm sistemini iptal etmek gerekiyormuş ama ben yaptırmadım. ancak servisteki usta benim yanımda mondial marka bir motorun eksoz dönüşüm sistemini iptal etti mondialin eksozundan gelen pat pat sesi kesildi.

teşekkür ederim hurricane_cbr ampulleri değiştirdim bu işi serviste yaptırdım ampullerin tamamını led ampulle değiştirdik inşallah tekrar patlamaz. ayrıca hava ayarını cihazla ölçerek yaptı ama eksozdan gelen pat pat sesleri kesilmedi o sesi kesmek için eksoz dönüşüm sistemini iptal etmek gerekiyormuş ama ben yaptırmadım. ancak servisteki usta benim yanımda mondial marka bir motorun eksoz dönüşüm sistemini iptal etti mondialin eksozundan gelen pat pat sesi kesildi.

sesi dert etme bende led takmıştım ama kısa sürede patlamıştı umarım sende aynı sorunu yaşamazsın.. hem egzos dönüşüm sistemi bildiğim kadarıyla bu motorun daha iyi gitmesini sağlıyor..

TVS standı nasıl olmaz ya :silent:

Son düzenleme:
Hey! Apacheciler. Yağışlar yüzünden motorları yatırdınız mı:silent: Ayıp size yaa:cyclopsan Canlandırın şu topiği, hadi pamuk eller klavyeye :p

ben fura gittim ama tvs apachenin sergilendiğini görmedim hiç. Bi tek bizim mt standının yanında bi kırmızı apache vardı tek başına bie ikinci el bölümünde siyah bi apache vardı satılık inanın hiç standına raslamadım gerçi pek aramadım da. Ama eğer yanılmıyosam apache fuarda yoktu

tvs fuarda yoktu.bu fuarı es gectıler inş. martta olurlar dıyelım:rendeer:

geldıımmmm geldııımmmm sorusu olan var mı :mrgreen:
sysroot evet mondial le takılıyorum ama scooter alıyorum yarın inşallah bianchi falcon 125 bisikletimde var bianchi :mrgreen:

Yıkamadan sonra çalışmıyor demiştin. Çalıştırabildin mi? Gerçi senden bi uçan bi kaçan ama :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar