bu vibrasyon olayına herhangi bir çözüm varmıdır acaba. benm apache de de aşırı vibrasyon var.
bu vibrasyon olayına herhangi bir çözüm varmıdır acaba. benm apache de de aşırı vibrasyon var.
Gösterge panelinde toplam 8 tane ampul var.
Devir saati, hız göstergesi, benzin göstergesi = 2 ampul (Hız göstergesinin sağ ve sol taraflarında 1 er tane, benzinle devir saatini de onlar aydınlatıyor)
Sağ sol sinyal 2 ampul
ekono mod ve diğer mod 2 ampul
Uzun far ışığı 1 ampul
Vites boşta 1 ampul.
Ben hepsini ledle değiştirim.
üzülerek söylüyorumartık apachem yok gitti sattık motoru yükseltmeyi düşünüyoruz arkadaşımla,özleyeceğim kırmızı şeytanı
bir kere yolda bırakmadı cimriliğiyle herkesi çatlattı cbf150 desen geçti ybr125 desen geçti
ama en güzelide yanlarından geçerken yüzlerinin halini görmek
)))) bana diyorlardıki ışıklarda felan durduğumuzda bu motor nere malı çinmi bende yok hint diyordum onlarda bana diyorduki hintliler motor yapmayı kimden öğrenmiş
bende sadece diyordumki istemiyorsan kendine güveniyorsan çık ağzın değil motorun konuşsun
sonrası malum
)))))
Hayırlı bayramlar apache kullanıcıları
Bir sorum var merak ettim, sitesinde teknik detaylarda arka lastik için opsiyonel 110/80/18 veya 90/90/18 lastik belirtiliyor, hiç 110/80/18 lastikle motoru teslim alan oldumu? arayıpta bulamadığım bir ölçü bu, bu lastiği görüp denemek isterdim...
Saygılar...
o kadar iyi bir lastik değil Duro marka bi lastik.. 60 liraya aldım ama yol tutuşu beni oldukça şaşırttı rahatlıkla yatabiliyorum virajlarda fakat yağışlı veya karlı hava için aynı şeyi söyleyemem.. ayrıca şöyle birşey var illa kalın lastik takmak istiyorsan zincir korumasını çıkar o zaman 110 sığar hatta 120 bile sığabilir.. sanırım kış sezonuda kullanacaksın motorunu sana tavsiyem paradan kaçma ne kadar paradan kısarsan o kadar kazaya yakın olursun ben kışın fazla kullanmadığım için duroyu tercih ettim.benim arkadaşım mondial marka scootera michelin aldı oldukça faydasını gördü duruş mesafesi kısaldı viraj kontrolü arttı yanılmıyorsam 130 lira vermişti bi tanesine.
İşte bu sözler çok doğru sözler şapka çıkarırım bu tavsiyeye ben:cat:
arkadas öncelikle allah utandırmasın diyelim kararından bu motoru alıpta değiştirmeyi düsünen nadir insanlardan birisin gerçi benimde bundan sonraki hedefim bi 600 lük almak ama geçiş arasında satıp beklemeyi düsünmüyorum ya takas yoluyla olabilir yada diğer motoru alır bunu garajda 2. motorum olarka saklayabilirim herhall) ister inanın ister inanmayın alalı 7 ay oldu ama daha yıkarken bikere bile fırça değmedi benden fazla bakımı var özel yıkamalar boya koruyucular bir nevi evlat loldu artıkk
))
![]()
bu arada yarın bayram şimdiden tüm müslüman aleminin kurban bayramı hayrlı ugurlu olsun nice nice saglıklı huzur dolu bayramlara kavusmak dileğiyle kazasız belasızz:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::wiinkk:
içim bi hoş oldu:mrgreen: :rendeer:
Haketen apachemi o:cyclopsanHurricane birşey sormak istiyorum. Şu avatarındaki resim apache mi? Ve çamurluğunu sökmüşsün eğer apache ise. plaka ve sinyal olayını nasıl hallettin merak ettim. Yağışlı havada sırtına su, çamur yeme ihtimali nedir? Bilgilendiririsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Hurricane birşey sormak istiyorum. Şu avatarındaki resim apache mi? Ve çamurluğunu sökmüşsün eğer apache ise. plaka ve sinyal olayını nasıl hallettin merak ettim. Yağışlı havada sırtına su, çamur yeme ihtimali nedir? Bilgilendiririsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Haketen apachemi o:cyclopsan
Sinyal ve plaka sökülmüş o zaman da onları nereye koymuş:S
arkadaşlar herkezin bayramını kutluyorum öncelikle..
merak ettiğim bişy de var.şuan ehliyetteyim alır almazda alıcam kısmetse apachemi : )
ama fiyat artmış ya![]()
yeni gelmesi beklenen rtr 160 modeli apache 150 den fazlamı olur sizce ???
slm herkesın gecmış kurban bayramı kutlarım.biraz cevremdekı arkadaşların etkısıyle apache 150 rtr almaya karar verdım ve kadıkoy aydın motorda bır kırmızı seytan aldım.sagolsun arkadaşlar cok yardımcı oldular.kredi kartına vade farksız yaptılar taksile.motorumu bayramdan 1 hafta once aldım ama.havalar soguk oldugu için fazla doya doya kullanmadım ama mumkun oldugu kadar bınıyorum.bir sey dikkatımı cektı bu motor lastıklerı yagmurda cok kotu.bana lastık olarak ne onerırısınız ?