slm herkesın gecmış kurban bayramı kutlarım.biraz cevremdekı arkadaşların etkısıyle apache 150 rtr almaya karar verdım ve kadıkoy aydın motorda bır kırmızı seytan aldım.sagolsun arkadaşlar cok yardımcı oldular.kredi kartına vade farksız yaptılar taksile.motorumu bayramdan 1 hafta once aldım ama.havalar soguk oldugu için fazla doya doya kullanmadım ama mumkun oldugu kadar bınıyorum.bir sey dikkatımı cektı bu motor lastıklerı yagmurda cok kotu.bana lastık olarak ne onerırısınız ?
Bana servisim Metzeller lastik önerdi ama burada Michelin kullanan ve çok memnun kalan arkidişler var :cat: Ben de değiştireceğim biraz belimi doğrulttuktan sonra :wiinkk: ve büyük ihtimalle Michelin taktırırım
evet benim Apache'm plakalığı kesmek yerine komple çıkardım evde duruyor :mrgreen:
sinyal olarak ufak sinyaller var amasörlerin orda resmde pek gözükmüyor plaka ise koltuğun altında ::utangac: gözükmemesini istedim çünkü EDS denilen lanet şey yüzünden bi kaç arkadaşıma emniyet şeridinde gitmekten ceza geldi bende aynı durumla karşılaşmamak için takmamayı tercih ettiml:
Küçük resimden hoş görünüyor. Büyük resim koyma şansın var mı acaba? Sinyal olayını merak ettim de. Artçı bindiğinde zarar verecek durumda mıdır sinyaller? Ve son bir soru çamurluğu söktükten sonra şöförün ya da artçının üstüne çamur ve su gelme ihtimali nedir, denk geldi mi hiç? Bilgilendirirsen çok sevinirimben de yapmayı düşünüyorum da:silent:
Son düzenleme: