Slm arkadaşlar,
Apachemle dün sağlam bi kaza yaptım
ale: düz yolda giderken dikkatsiz bir araç soldan yola bi fırladı; ne korna, ne fren fayda etmezken direksiyonu kırarsın sağa, alırsın arabanın tamponunu. Ben bir tarafa motor kayarak yola devam.:cherry: araç tamponu da gezintide. ben kaymayı kestiğimde motor hala gidiyordu:cat: Allaha şükürler olsun ben de birşey yok avuçiçleri yanıyor biraz(hala) eldiven olmasına rağmen bir de omuzun üstüne düştüm, o biraz ağrıdı ilk düşüşte. Şoför ve millet koştular hastane falan dediler. Hastanelik bir durum yok. Görmedim cart curt özürler falan.
Ve kaldırdık motoru: ulan helal olsun be motorda çizikten başka birşey yok. Gerçekten çok sağlam motormuş. Ön yan grenaj çizildi bi de egzost.
Şu ana kadar ki yaptığım 3 büyük kazanın belki de en ciddisiydi. Verilmiş sadakamız varmış. Allah tekrarından ve beterinden cümlemizi korusun.
Apachemle dün sağlam bi kaza yaptım
Ve kaldırdık motoru: ulan helal olsun be motorda çizikten başka birşey yok. Gerçekten çok sağlam motormuş. Ön yan grenaj çizildi bi de egzost.
Şu ana kadar ki yaptığım 3 büyük kazanın belki de en ciddisiydi. Verilmiş sadakamız varmış. Allah tekrarından ve beterinden cümlemizi korusun.